PODNETA TUŽBA PROTIV JANJUŠA, KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Haos u spoljnom svetu, niko nije ni slutio da ovo može da se desi! 18:00 Vip 0
ANELI DOBILA INSTRUKCIJE Zaboravila šta treba da kaže u programu uživo, Lepi Mića hitno reagovao! 08:45 Vip 0
"KOJI BLAM OD ŽENE!" Snimak Aneli Ahmić ponovo izazvao lavinu komentara, lapsus o kom priča region! 17:55 Vip 0
MAJA POTPUNO RASKRINKALA JANJUŠA! Priznala šta joj je izgovorio misleći da kamere ne snimaju, svi se pitaju kako je Aneli! 16:20 Vip 1
IZBUŠIĆU GA KAO KANTU! Asmin Durdržić uputio strašne pretnje, zapenio od besa, evo kome se obratio! 23:10 Vip 0
HOSTESO, NISMO NA ISTOM NIVOU! Maji Marinković upućene strašne uvrede, ovakve reči do sada nije čula na svoj račun! 17:56 Vip 0
PREVARANT, SVE SMO SAZNALI! Milena Kačavenda žestoko izvređala Aneli Ahmić, progovorila o njenim tajnama, haos u Eliti! 16:58 Vip 2
REKAO MI JE DA IMA TRI ŽIVOTA, MENE, KRUNU I NORU! Aneli Ahmić obelodanila sve što joj je Janjuš ispod pokrivača govorio 15:30 Vip 0
"PRENOSILA SI MILIONE, JURI TE INTERPOL" Milena Kačavenda žestoko udarila na Aneli Ahmić, ispričala skandalozne stvari o cimerki! 12:20 Vip 0
MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA MILENE KAČAVENDE! Skandal u Eliti, izvređala Aneli na nacionalnoj osnovi, uputila strašne reči! 17:00 Vip 1
JANJUŠ TERAO ANELI DA RADI OVO! Ahmićeva raskrinkala Marka, iživljavao se nad njom: On je želeo da dominira... 14:46 Vip 0
PLANIRALA SAM DA DOVEDEM ĆERKU DA ŽIVI SA NJIM Ahmićeva otkrila šta se dešavalo dok kamere nisu snimale, zvanično završila sa Janjušem 18:53 Vip 0
SNIMLJEN TAJNI RAZGOVOR ANELI I MIONE! Ahmićeva otkrila šta će uraditi, Janjuš će joj napraviti pakao od života kada sazna! 13:45 Vip 0
OVO JE DOM ANELI AHMIĆ U DUBROVNIKU Sitin deo je nov i renoviran, a ostatak potpuno oronuo: Nisu imale ni vodu ni struju! 21:25 Vip 0
PODATAK ĆE VAS ZAPREPASTITI! Evo koliko zapravo Aneli Ahmić ima godina, razlika između nje i Janjuša je iznenađujuća 11:20 Vip 0
POMIRILI SE JANJUŠ I ANELI Sve nesuglasice rešili u krevetu, gledaoci u šoku, evo šta se desilo ispod pokrivača! 22:45 Vip 0
IMALI SMO ODNOSE ZA RAMAZAN! Skandalozno priznanje Aneli Ahmić, javnost besna, ovo je izgovorila u programu uživo 12:06 Vip 0
NJENA PORODICA IGRA RIJALITI! Janjuš se obrušio na Aneli i sasuo joj sve u emisiji uživo, vanredno stanje u Eliti, voditelji bez reči 10:44 Vip 0
JANJUŠ SIMULIRAO INTIMNI ODNOS SA DRUGOM KAKO BI PRIVUKAO ANELINU PAŽNJU Hit scena u Eliti, Ahmićeva zanemela od šoka 22:20 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
RUSKI AVION BUKNUO U TURSKOJ Objavljeni novi snimci i detalji nesreće na aerodromu u Antaliji (VIDEO) 23:14 Vesti 0
NEĆE POMOĆI NI SODA BIKARBONA, NI SIRĆE, VEĆ... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice 20:02