ŠA LOMI SVE PO IMANJU Repera ne može niko da obuzda, urlao na Mionu, ona završila u suzama! 11:20 Vip 1
KOJI PROBLEM IMAJU ONI SA MOJIM SINOM Otac Nenada Aleksića Ša opleo po Mioninim roditeljima 09:50 Vip 1
ŠA I MIONA ZATRESLI ZIDOVE BELE KUĆE Pala vrela akcija pred punom sobom, Jovanovićeva poklekla! 08:15 Vip 0
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Miona presekla, javno rekla da li bira porodicu ili Nenada, nastaće opšti haos 12:44 Vip 0
ANELI I MIONA PLANIRAJU BEKSTVO Doživele nervni slom kada su shvatila šta se dešava, procurio snimak razgovora 20:20 Vip 0
PEVAČ JAVNO PONIZIO MIONU I ŠA Reper pretio "Zvezdi Granda" usred nervnog sloma, on ga spustio najniže moguće! 07:45 Vip 0
OSMAN KARIĆ OPLEO PO MIONI JOVANOVIĆ Nije štedeo ni repera, otkrio sve skrivene planove, ovo do sada niste znali 16:23 Vip 0
MIONA SATERANA U ČOŠAK Progovorila o situaciji sa Ša i otkrila istinu, učesnici je razapeli! 08:00 Vip 1
LOMIO SVE PO BELOJ KUĆI! Nakon jezive svađe, Ša prišao Mioni, ona ga moli da je ostavi na miru 22:50 Vip 1
OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO! Nenad Aleksić Ša udario na porodicu Mione Jovanović, Đedović ne može da ih smiri 21:38 Vip 0
ŠA UVODI RADIKALNE MERE! Reper besan, osuo paljbu po Aneli, pa poručio Mioni: Nemate šta vi da se družite! 19:30 Vip 0
ŠA UPRAVO DOŽIVLJAVA NERVNI SLOM ZBOG MIONE! Urla, plače i baca sve stvari po kući: Ne mogu da izdržim 16:25 Vip 0
ŠA ZAVLAČIO MIONI RUKU DOLE I LJUBIO JE PO GRUDIMA Gledaocima pripala muka od prizora, reper nije mogao da se obuzda! 07:45 Vip 0
MIONA UCENILA REPERA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ako misli da ostane sa njom, mora pod hitno ovo da preduzme 20:00 Vip 0
OVAKO JE ŠA UCENIO MIONU! Primetio da je pijana, pa iskoristio priliku, nakon ovoga su završili u krevetu! 09:30 Vip 1
MIONA POKLEKLA, PA ZAVRŠILA SA ŠA U KREVETU! Ne mogu da se kontrolišu, kamera sve snimila! 07:16 Vip 1
POSLE SVEGA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU Miona i Ša nakon skandalozne svađe i haosa razmenjivali nežnosti 11:35 Vip 0
ISPAO SAM NAJGORI ČOVEK NA SVETU Miona odjavila Ša, reper doživeo pomračenje, nastao totalni haos 07:32 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
SNAJPERISTI NA KROVOVIMA, SPECIJALCI U PUNOJ RATNOJ OPREMI Ubicu iz Bijelog Polja lovi SAJ! 11:46 Hronika 0
AKO STE ROĐENI NA JEDAN OD OVA 4 DATUMA, BLAGO VAMA! Sudbina vam je naklonjena, pa ćete uspešno izaći iz svake krize! 11:02