UČESNICA ELITE MOLI CIMERA ZA ODNOSE! Skandalozno ponašanje u rijalitiju, kune se u oca: "Šta devojka sebi dopušta!" 08:10 Vip 0
UROŠ RAJAČIĆ NASRNUO NA JOVANU! Skandal u Eliti, prekid programa, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom! 19:31 Vip 0
UČESNICA ELITE NE MOŽE DA OSTANE TRUDNA Ima ovaj poremećaj, majka otkrila potresne detalje, za sve krivi njega! 08:20 Vip 1
VRELA AKCIJA U ELITI KOJU NIKO NIJE VIDEO Konačno se saznalo sve, cimerka ih javno raskrinkala! 15:15 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI! Niko ovo nije mogao ni da nasluti, prišla mu pred svima i iznenadila potezom, kamera snimila sve 16:40 Vip 0
TAJNO SMO DOGOVORILI DA IMAMO INTIMNE ODNOSE! Učesnica Elite raskrinkala Janjuša, on dobio nervni slom! 11:05 Vip 0
JANJUŠ NASTAVLJA SA NJOM NAKON RASKIDA SA ANELI Ahmićeva doživela nervni slom, skočila na suparnicu! 12:30 Vip 0
ANELI DOŽIVELA POMRAČENJE! Ahmićeva saznala za Janjušev tajni dogovor, a u sve umešana ova rijaliti učesnica 14:04 Vip 0
STRAVIČNA ISPOVEST UČESNICE ELITE! Javno progovorila o teškoj borbi, voditelj zanemeo: Imala sam 36 kilograma i bila na sondi 19:48 Vip 0
POSLE SVEGA DA DOŽIVI NAPAD Setra Jovane Cvijanović bez dlake na jeziku, oplela po svim učesnicama Elite 14:53 Vip 0
U MOJE VREME SU TAKVE KAMENOVALI Posle šok tvrdnji o aferi sa oženjenim Peđom Medenicom, Jovanu Cvijanović žestoko isprozivali 10:35 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ SAZNALA SVE UŽIVO U PROGRAMU! Ova informacija je šokirala, njena reakcija se čekala danima 10:50 Vip 0
UČESNICA ELITE TVRDI DA JE BILA U ŠEMI SA ZVEZDOM GRANDA! Novi skandal drma estradu, mislila je da je kamere ne snimaju 11:07 Vip 0
TEŠKE OPTUŽBE U ELITI Ubeđene da je Aneli vezala Janjuša vradžbinama, ceo postupak iznet javno! 10:00 Vip 0
UČESNICA ELITE POZDRAVILA VUKA KARADŽIĆA! Blam veka u rijalitiju i to u programu uživo, voditelj zanemeo od šoka 10:30 Vip 0
SAVETUJEM JE DA SE LEČI! Bivši zadrugar opleo po Jovani Cvijanović: Pokušala je da rasturi tuđe brakove! 22:15 Vip 0
SVE ŠTO JE REKLA JE LAŽ, PORODICA JE ŠOKIRANA I KIVNA Sestra Jovane Cvijanović otkrila sve što zna o aferama sa pevačima i sportistima 17:50 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25