KADA SAM IMALA NAJGORE NERVNE SLOMOVE, BIO JE UZ MENE Stanija Dobrojević otkrila nepoznate detalje iz ljubavne veze 19:15 Vip 0
ASMIN ME JE SLAGAO, ANELI ME JE ISKORISTILA Stanija prvi put ispričala sve, niko ne zna šta će biti s njom i Durdžićem 13:32 Vip 0
"LJUBA PANTOVIĆ JE HODAJUĆA NAKAZA" Asmin Durdžić javno urnisao bivšu zadrugarku, objavio njenu eksplicitnu fotografiju! 22:00 Vip 0
ASMIN PONIZIO SITU: Dajem 50 maraka... Durdžić opisao šta bi onaj ko hoće novac trebalo da uradi s njegovom bivšom svastikom 17:55 Vip 0
STANIJA I ASMIN U NOĆNOM PROVODU! Ona zamešala kukovima, trubači ih pratili kući, sve osvanulo javno! 12:50 Vip 0
SKANDAL U UŽIVO PROGRAMU NA PINKU! Dušica Jakovljević se javno obratila osobi koja joj šalje poruke: Ovde samo ja mafijam! 07:25 Vip 0
"MONSTRUM SITA JE KRIVA ZA OVAJ ABORTUS" Asmin Durdžić žestoko potkačio Anelinu sestru, poručio bivšoj samo jedno: Dobila je povratnu od karme! 10:05 Vip 0
"DA JOJ JE NAPRAVIO DETE U PORŠEU, NE BI SE ČISTILA" Asmin brutalno o Anelinom abortusu, ubeđen da ide na kiretažu iz jednog razloga! 09:45 Vip 0
MAJKA ANELI AHMIĆ ZGROZILA JAVNOST! Svi su u šoku zbog njenih reči, pogledajte šta piše za unuku Noru, na meti teških osuda! 14:40 Vip 0
ANELI AHMIĆ SVE OPROSTILA ASMINU! Obrnula ploču uoči finala, skandal neviđenih razmera, Janjuš će doživeti nervni slom! 16:27 Vip 0
ASMIN ISTETOVIRAO STANIJIN LIK! Ogroman portret na ruci, šok potez biznismena u jeku haosa sa Sitom i Aneli 15:40 Vip 0
"SITA KAMIONDŽIJA" Šok obraćanje Asmina Durdžića, javno prozvao Anelinu sestru, svi bruje o njegovom potezu! 22:05 Vip 0
TUŽILA SAM ASMINA! Sita Ahmić javno otkrila detalje: Nadam se da će dobiti 5 godina zatvora! 16:18 Vip 0
SITA TUŽILA ASMINA DURDŽIĆA Ahmićeva otkrila detalje: Dobiće 5 godina zatvora, debelo će odgovarati 09:01 Vip 0
SUOČAVANJE SITE I ASMINA U UŽIVO PROGRAMU! O njegovom potezu bruji region, optužio je da su pet puta imali intimne odnose! 09:10 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ U UŽIVO UKLJUČENJU! Ovo niko nije očekivao, Aneli neće biti dobro kada sazna! 23:00 Vip 0
OBJAVIĆU SITINE GOLE SLIKE Asmin Durdžić odlučio da se osveti, spomenuo i likvidaciju, skandal neviđenih razmera! 14:23 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
BESNI STRAVIČNA OLUJA, VODA NOSI SVE PRED SOBOM, IMA MRTVIH Objavljeni zastrašujući snimci iz evropske zemlje 15:15 Vesti 0