SKLONI JE DUŠICE, RECI JOJ DA SEDNE! Javnost ostala u šoku nakon Asminove reakcije u uživo programu! 13:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ASMINA NAKON SUOČAVANJA SA ANELI! Ovo su svi čekali, Durdžić poručio samo jedno! 11:35 Vip 0
STANIJA OVO NIJE MOGLA NI DA ZAMISLI! Aneli otkrila šta je Asmin radio u Majamiju kad starleta ode na jogu 11:05 Vip 0
SAZNAJEMO! Ovo je muškarac za koga Asmin sumnja da je otac Aneline ćerke, dobro je poznat javnosti! 10:10 Vip 0
ŠOK POTEZ JANJUŠA O KOM BRUJI REGION! Poslao Asminu poruku usred emisije, kamere zabeležile taj momenat, skandal! 09:52 Vip 0
ANELI KRENULA NA ASMINA, ON TRAŽIO POMOĆ OD DUŠICE Haos u Šimanovcima, Janjuš posmatrao šta se dešava u studiju 07:20 Vip 0
NEPRIJATAN SUSRET DUŠICE I ASMINA U STUDIJU! Durdžić stigao na suočavanje, a ovaj detalj svi su primetili! 22:55 Vip 0
STANIJA SAZNALA ZA SUOČAVANJE ASMINA I ANELI! Preplakala celu noć, starleta van sebe, evo čega se plaši! 21:43 Vip 0
STANIJA NE ZNA DA SE ASMIN SUOČAVA SA ANELI! Durdžić krije sve od starlete, a evo gde se ona trenutno nalazi, napraviće haos! 20:15 Vip 0
CEO BALKAN ČEKA SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Njena sestra mu je javno obratila, skandal dobija novi epilog, nije mogla da prećuti! 17:00 Vip 0
ASMIN JAVNO ZAPRETIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ Skandal pred suočavanje sa Aneli, pristao, pa najavio ovu mogućnost! 10:30 Vip 0
VEČERAS JAVNO SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Ovo je čekala cela nacija, Durdžić hitno stiže u Šimanovce! 07:55 Vip 0
ANELI TRAŽILA KILOGRAM BELOG Isplivao skandalozan snimak, Asmina ucenjivala za ogromnu količinu novca! 17:30 Vip 0
KAKO BIH VOLELA DO DOĐE Aneli Ahmić doziva Asmina Durdžića da uđe u Elitu: "Da se suočimo oči u oči" 22:20 Vip 0
ANELI SAZNALA ŠOK INFORMACIJE O ASMINU Dušica joj otkrila sve u programu uživo, ona zahtevala samo jedno! 13:10 Vip 0
STANIJA IŠAMARALA ASMINA! Haos na Pinku, otkriveni detalji svađe između starlete i Durdžića 08:30 Vip 0
PLAŠILA SAM SE DA ĆE SE POMIRITI SA ANELI Stanija brutalno o odnosu Asmina i Ahmićeve: "Odseo je u hotelu, ja sam bila na psihičkom oporavku" 10:45 Vip 0
"EVO KAKO ANELI ŠIRI NOGE" Asmin pokazao eksplicitnu fotografiju na Pinku, u programu uživo nastao haos, voditelj hitno reagovao! 10:55 Vip 0
RAZBILA MI JE GLAVU FLAŠOM, JER JOJ NISAM DAO DA KORISTI NARKOTIKE! Asmin Durdžić otkrio sve o životu sa Aneli, ovo je njegova strana priče! 08:55 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
PROLEĆE U NOVEMBRU KAD MU VREME NIJE! Čak +18°C ovog datuma, a onda sledi SNAŽNO pogoršanje vremena 17:09 Vesti 0
PRVE SLIKE RUSKOG ČUDOVIŠTA OREŠNIK Ukrajinci rade "autopsiju" da bi skapirali ŠTA IM JE TO PALO NA ZEMLJU 16:02 Vesti 0
"AKO OVO RADITE ZAVRŠIĆETE NA MOM OPERACIONOM STOLU" Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca 15:49