VODITELJ PINKA SE LJUBIO SA MIONOM JOVANOVIĆ! Priznao sve javno, a onda izustio ovo: Ša će me blokirati, ali ga gotivim, lud je! 17:08 Vip 0
"JEFTINI BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI" Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo 16:49 Vip 2
VRELA AKCIJA NAKON ŽURKE U ELITI Bivša zadrugarka ne krije da je bila intimna, svi sumnjaju da je bila sa njim 15:20 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI UGOVORA UČESNIKA ELITE Oni su imali posebne povlastice, a Lepi Mića je ovo pravilo svakodnevno kršio 13:45 Vip 0
MAJA JE NJEGA ODMAH ZVALA PO IZLASKU IZ ELITE Povezivali su ih prošle godine, on javno otkrio sve detalje 13:00 Vip 0
ŠTROKA I PRLJAVŠTINA NA SVE STRANE Užasne scene u Eliti nakon završene sezone, ovako nešto još nije viđeno! 11:40 Vip 0
ANELI TUŽILA BIVŠU CIMERKU IZ ELITE! Ahmićeva odlučila da pravdu potraži na sudu, ovo poniženje joj nije oprostila! 09:20 Vip 0
JELENA ODNELA SVE STVARI IZ STANA! Ivan Marinković otkrio nove detalje: Uradila je to bez mog znanja! 09:05 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ NE VOLI ŽENE! Mensurova bivša obelodanila strašne stvari: Svideo joj se taj lagodni život... 20:40 Vip 0
"AKO ME NE BUDE SMARALA..." Rasprava Maje i Stanislava pred emisiju, otkriveno u kakvom su odnosu: Laže i bezobrazno priča! 17:00 Vip 0
"MAMA ME JE BLOKIRALA" Miona u ozbiljnom sukobu sa porodicom zbog veze sa reperom: Zaklela sam se da me Ša nikada nije udario... 16:40 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ POSTAJE VODITELJKA? Pobednica Elite 7 obelodanila sve detalje, sada je sve jasno! 15:20 Vip 1
FILIP CAR PROGOVORIO O NAMEŠTANJU POBEDNIKA U ELITI Bivši zadrugar žestoko opleo po Aniti, javno izgovorio ove reči! 14:20 Vip 0
OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI Matoru sačekale šok vesti po izlasku iz Elite, za Alo! otkrila detalje drame 14:00 Vip 0
ISKORIŠĆENA SAM! Jelena Marinković nakon izlaska iz Elite shvatila sve, Urošu poslala jasnu poruku! 11:55 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ UNIŠTAVA PO STANU! Objavio šokantan snimak, rešio se svih uspomena sa Jelenom! 11:40 Vip 0
ANITA KONAČNO PROGOVORILA O AFERI "HOTEL" Žestoko potkačila Teodoru: "Džehvi ništa nije pomoglo da je Anđelova mama zavoli" 10:34 Vip 0
ANITA SE LJUBI U USTA SA DRUGIM MUŠKARCEM Uhvaćeni u zanosu, pojavio se i snimak, ovo je sinoć radila dok Anđelo nije bio tu! 09:55 Vip 0
UČESNICA ELITE MUČKI PRETUKLA CIMERKU Udarala je u glavu i stomak u programu uživo, voditeljka dozivala obezbeđenje, jezive scene u Šimanovcima! 07:20 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE BAVI STANISLAV KROFAK! Nikada ne biste pogodili koliko godina ima, isplivali nepoznati detalji iz njegove biografije 06:30 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07