VRELOM AKCIJOM ZATRESLI ZIDOVE REHABA Teodora i Bukilić u naletu strasti probudili sve oko sebe, odzvanjaju uzdasi 07:42 Vip 0
TRESU SE ZIDOVI REHABA! Teodora i Bukilić ne mogu da se kontrolišu, sve odzvanja od uzdaha! 08:25 Vip 0
BUKILIĆ PRIZNAO DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM! Teodora zgranuta onim što je čula, evo koliko koštaju njegove usluge! 16:35 Vip 0
ŽIGOLO, ŽENE TE ČAŠĆAVAJU Učesnica Elite optužila cimera za naplaćivanje usluga, izgovorila skandalozne stvari 11:20 Vip 0
HAOS U ELITI ZBOG LJUBAVNOG TROUGLA Goreće izolacija, već došlo do žestokih okršaja u rijalitiju! 09:18 Vip 0
UČESNIK ELITE NAMERNO UDARIO NOGOM U STAKLENI STUB Jezive scene u rijalitiju, odmah ga izveli! 08:27 Vip 0
ISPLIVALA BOLNA ISTINA Ove porodične probleme ima Nikola Bukilić, učesnik "Elite" progovorio 20:00 Vip 0
OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Nastao potpuni haos na nominacijama, Lepi Mića zauralo na Predsednika, pa stao uz Bukilića! (FOTO) 08:00 Vip 0
TUČA U ELITI: Učesnica zverski krenula na cimera šoljom, takmičari krenuli da vrište od straha! (VIDEO) 19:04 Vip 0
KRENULA MAJINIM STOPAMA! Slađa Poršelina ide na remont u Zurski nakon rijalitija za 10.000 evra! 08:00 Vip 0
OSVANULA SKANDALOZNA IZDANJA UČESNIKA ELITE 7: Golotinja bez cenzure, a evo čime raspolaže! (FOTO) 16:53 Vip 0
ANALIZIRALI ODNOS ANE I MILENE! Zadrugari rekli svoje mišljenje na ono što je Kačavenda iznela o Ćurčićevoj! (FOTO) 02:40 Vip 2
UČESNIK POKUŠAO DA PREVARI PRODUKCIJU: Osmislio plan kako da im radi iza leđa, očekuje se velika kazna! (VIDEO) 17:26 Vip 0
BUKILIĆ MI SE ZGADIO! Crnogorac zaratio i sa Miljanom Kulić, ne želi da prihvati činjenicu da Zeodora hoće Mensura! (FOTO) 01:20 Vip 0
TI SI JEDNA SELJAČINA! Kačavenda brutalno uzvratila Bukiliću na prozivke, on nema ni osnovne kulture! (FOTO) 01:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 11
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25