ISPLIVALE NOVE TAJNE ANĐELE ŠPARAVALO Ovako je govorila pred ulazak u rijaliti, a sad radi sve suprotno 15:25 Vip 0
MORAJU DA RAZMIŠLJAJU KAKO DA POMOGNU ĆERKI! Bojanina sestra žestoko oplela po Anđeli, pa pomenula i porodicu Šparavalo 07:18 Vip 0
DOKAZANO DA JE LAGALA DA IMA KUĆU Evo kako izgleda plac Anđele Šparavalo, od vikendice ni traga ni glasa 20:40 Vip 0
MAJKA ZATVORILA SALON ZBOG SRAMOTE, A BIVŠEG DEČKA SVI ISMEVAJU I PROZIVAJU Anđela Šparavalo im napravila horor od života 19:57 Vip 0
MA ONA JE BUDALA, SVE LAŽE Komšije Anđele Šparavalo progovorile o porodici učesnice Elite, evo kakva je bila pre rijalitija 19:45 Vip 0
JEZIVE SCENE U ELITI! Tanjirom je umalo pogodila u glavu, Bojana besna kao ris krenula na Anđelu 18:20 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO SE VUČE PO PODU I CVILI Ponizila se javno kao niko do sada, Bojana nema milosti 10:01 Vip 0
DRAMA U ELITI NE PRESTAJE! Anđela se rasula u komade, Bojana spomenula ime devojke iz spoljnog sveta, haos tek sledi! 23:15 Vip 0
ŠUTIRANJE I UDARANJE U GLAVU! Opšti haos u Eliti, potukle se učesnice, niko ne može da ih obuzda! 07:30 Vip 0
NAJAVLJENA TUŽBA ZA UČESNICU ELITE! Hitno oglašavanje majke Anđele Šparavalo nakon pretnji 12:15 Vip 0
BOJANA TUŽI ANĐELINU MAJKU! Pavlovićeva zapenila u programu uživo, obratila se njenoj porodici, haos tek kreće! 09:00 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO DOŽIVELA NERVNI SLOM Učesnici Elite je žestoko napali, zgroženi njenim postupcima 13:20 Vip 0
ZA SVE SAM JA KRIVA Anđela Šparavalo ne može da se smiri nakon razgovora sa roditeljima, pomenula i odricanje oca od nje 16:50 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO PRIZNALA DA JE SVE SLAGALA! Skandal u emisiji uživo, čak je i Milan Milošević ostao bez teksta! 16:53 Vip 1
BABA MI SE ŠLOGIRALA! Jecaji odzvanjaju Elitom, Anđela Šparavalo van sebe: Upropastila sam porodicu 09:15 Vip 0
RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO DONELI KONAČNU ODLUKU Nakon poziva sa ćerkom presekli, potpuno promenili ploču! 07:25 Vip 0
JEZIVE SCENE U ELITI! Anđela vrišti i moli da vidi brata, roditelji joj poručili samo jedno: Hoćeš da imaš tragediju veću nego.... 09:15 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50