Hype/Alo/B.S. PEVAČICA OTKRILA DA JE POKOJNI ŠABAN NIJE PODRŽAVAO U PEVANJU Ilda Šaulić progovorila o svom detinjstvu "ONA JE BILA JAKO STROGA, MORALA SAM DA IMAM SVE PETICE" 09:10 Vip 0
Alo/E.B./Blic "OSEĆAMO SE USAMLJENO ZA BOŽIĆ" Ilda Šaulić na ivici suza, porodici nedostaje Šaban za praznike! 11:31 Vip 0
Alo/M.Č. TUGA NE JENJAVA Ilda Šaulić ne može da prestane da se kaje što se nije oprostila od Šabana 12:24 Vip 0
Alo/N.D. "ŽAO MI JE ŠTO NISAM BILA TAMO DA SE OPROSTIMO" Ilda Šaulić kroz suze o Šabanovoj smrti, PEVAČICA PROGOVORILA O VEZI SA STARIJIM MUŠKARCEM 16:00 Vip 0
Gloria/Alo/E.B. VLADA IZ SENKE, OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Ovo je MUŽ Ilde Šaulić, krije ga od javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO) 15:24 Vip 0
Alo! / O. K. PONOSNA NA GODINE Nakon što je proslavila 44. rođendan, Ilda za Alo! okrila: DELUJE MI KAO DA JE JUČE TO BILO 08:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. PROSLAVILA 44. ROĐENDAN Ilda Šaulić progovorila o željama, EVO ZBOG KOGA JE PEVAČICA ZAPLAKALA! 09:15 Vip 0
Grand/Alo/N.D. "STALNO PATIM" Ilda Šaulić otkrila kome je posvetila svoju najtužniju pesmu: NA TO UVEK MOGU DA ZAPLAČEM 22:40 Vip 0
Informer/Alo/N.S. OTKRILA SVE DETALJE Ilda Šaulić napušta Srbiju, spakovala kofere, sve je spremno 18:40 Vip 0
Alo/N.D. AFERA "GAĆICE" Ilda Šaulić prvi put o sukobu sa Gogom Sekulić: Nema potrebe da se ljuti na mene zbog toga! 19:25 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. TVRDIM DA SE ŽENAMA SMANJI MOZAK NAKON POROĐAJA Marina Tadić ponovo šokirala izjavom: Moja prijateljica je radila ovo! 19:05 Vip 0
Alo/N.D. TREBA MI JAK MUŠKARAC Marina Visković i Ilda Šaulić progovorile o partnerima: Šta fali parizeru? 17:10 Vip 0
Alo!/ N. Kiš / M. Čolić ILDA ŠAULIĆ OTKRILA PORODIČNE TAJNE: Šaban je bio mamino četvrto dete 08:00 Vip 0
Alo! / O. K. ZABRANIĆE IM DA PEVAJU Hasan Dudić ostavljen na cedilu, žestoko prozvao Bekutu i Halida, pa angažovao advokata 12:13 Vip 0
Story/Alo/M.K. PROGOVORILA O MAJČINSTVU Ildi Šaulić se ostvarili najveći strahovi, konačno sve priznala 17:30 Vip 0
Republika/Alo/N.S. BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED Ilda Šaulić bila u vezi sa 30 godina starijim muškarcem 09:45 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. IDEM DO KRAJA Goga Sekulić progovorila o sukobu sa Ildom Šaulić: Bolje da ne kreće na mene 10:00 Vip 0
Srbija danas/Alo/N.D. MOJE GAĆICE SVAKO ZNA Goga Sekulić žestoko uzvratila Ildi Šaulić, pa poručila: Neka se ne folira 13:00 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. ŠOKIRANI SMO, PRESUDA JE SRAMNA Prvo oglašavanje porodice Šaulić nakon smanjenja kazne Šabanovom ubici 16:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57