SINE MOJ, ŠTO MI NISI REKAO?! Janjuševa majka kuka za pokojnim sinom, bolne scene na groblju u Prijepolju, on drži brata Borisa 12:17 Vip 0
JANJUŠ STIGAO U PRIJEPOLJE, PORODICA NEUTEŠNA Danas je za njega težak dan, a evo šta radi Aneli u Eliti 07:32 Vip 2
BOLNI PRIZORI NA GROBLJU UOČI POMENA JANJUŠEVOM BRATU Tužna poruka upućena voljenom stricu i beli peškir čija simbolika kida dušu 15:35 Vip 0
JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG POKOJNOG BRATA Grca u suzama, ovo sebi ne može da oprosti 08:45 Vip 0
BIĆEŠ MRTVA ZA MENE! Janjuš pred izlazak iz Elite zapretio Aneli Ahmić, najavio totalni haos ako uradi ovo 17:25 Vip 0
OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT BORIS! Ne može da sakrije tugu, reči kidaju dušu, podelio nikad viđenu sliku sa pokojnim bratom 15:56 Vip 0
JANJUŠU LOŠE! Bivši košarkaš ne može da izbriše ove scene iz glave, pa priznao: Imam traumu od kapije 23:15 Vip 0
JANJUŠ OTKLJUČAO TELEFON SVOG POKOJNOG BRATA Uspeo je iz prvog pokušaja, a od šifre podilazi jeza! 09:17 Vip 1
JANJUŠ OTKRIO MOTIV SAMOUBISTVA NJEGOVOG BRATA Slomio se u programu uživo, jedna stvar mu nije jasna! 08:45 Vip 0
TAKI PRVI PUT O JANJUŠEVOJ TRAGEDIJI! Marinković prokomentarisao i izliv emocija svoje mezimice 12:50 Vip 0
BIO SAM U NJEGOVOM STANU... Janjuš otkrio šta se sve dešavalo napolju nakon što mu je brat preminuo 08:20 Vip 0
MIHAILO MI JE BIO SVE! Potresne reči Janjuša teraju suze na oči, on otvorio dušu o pokojnom bratu 15:45 Vip 1
DUŠICA SLOMLJENA ZBOG SMRTI JANJUŠEVOG BRATA Nije mogla da sakrije tugu, otkrila i da li su se čuli nakon tragedije 11:54 Vip 0
BOŽIĆ JE, A TEBE NEMA: Janjuš skrhan bolom, danas mu je posebno teško, uputio bolne reči pokojnom bratu Mihailu! 08:30 Vip 0
JANJUŠ NE DOLAZI SEBI NAKON MIHAILOVE SMRTI Novo potresno obraćanje izaziva jezu, evo šta je javno poručio! 10:25 Vip 0
OVE REČI KIDAJU DUŠU! Janjuš moli dedu da gore čuva mladog Mihaila: Velika tragedija ih je snašla... 16:35 Vip 0
KAKO DANI PROLAZE, JANJUŠU JE SVE TEŽE Marko objavio sliku nastradalog brata, i kamen bi zaplakao 17:47 Vip 0
JANJUŠ NE DOLAZI SEBI NAKON SMRTI ROĐENOG BRATA Njegova poslednja objava kida dušu, podelio nikad viđenu sliku pokojnog Mihajla 10:48 Vip 0
DA SMO SE BAREM ZAGRLILI: Tragična smrt Janjuševog brata još uvek trese javnost, njegove reči kidaju dušu 08:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31