JANJUŠ JE JEDNU STVAR BACIO BRATU U GROB Skinuo sa sebe, pa kroz jecaje izgovorio: Evo ti, da imaš na onom svetu... 13:25 Vip 0
SKOČIO BIH SAD ZA TOBOM! Janjuš kuka na sav glas, održao potresan govor na sahrani brata Mihajla! 12:37 Vip 0
JANJUŠ PLAČE NA SAV GLAS NAD SANDUKOM MLAĐEG BRATA! Potresne scene na sahrani Mihajla Janjuševića, suze i jecaji 12:31 Vip 0
JANJUŠ ISPRAĆA NAJMLAĐEG BRATA NA VEČNI POČINAK Povorka krenula ka grobnom mestu, košarkaš slomljen od bola gleda u nebo, ove scene kidaju dušu 12:11 Vip 0
JECAJI MIHAJLOVIH DRUGOVA ODZVANJAJU Došli da ga isprate na večmni počinak, pa se slomili od tuge! 12:08 Vip 0
MUK, NEVERICA, SUZE... Kuća Janjuševića zavijena u crno, Janjuš ispraća mlađeg brata na večni počinak 12:03 Vip 0
OVO ĆE TEŠKO PASTI NJEGOVIM RODITELJIMA Niko nije očekivao da će Mihajlo ovde biti sahranjen 11:53 Vip 0
OVAJ DETALJ TERA SUZE NA OČI Na umrlici Mihajla Janjuševića malo ko je primetio jednu stvar 11:20 Vip 0
BOLNE SCENE NA DAN SAHRANE JANJUŠEVOG BRATA Majka i baka jedva stoje, ogroman broj ljudi ispred porodične kuće čeka da izjavi saučešće 10:50 Vip 0
DANAS JE SAHRANA MIHAILU JANJUŠEVIĆU Prijepolje zavijeno u crno, na ulicama zavladao muk! 10:24 Vip 0
NIŠTA NIJE DOVOLJNO JAKO DA GA UTEŠI Voditelj Elite otkrio šta se dešavalo nakon saznanja o smrti Janjuševog brata, odmah je pozvao njih! 09:08 Vip 0
JEDINA FOTOGRAFIJA PORODICE JANJUŠEVIĆ Na njoj su svi, Mihailo je tada imao 17 godina i evo pored koga je pozirao! 08:05 Vip 0
IZDATO ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Oglasili se povodom smrti Janjuševog brata: Zato danas još jednom želimo da vas podsetimo... 22:35 Vip 0
OVO JE VELIKI GREH! Bivša zadrugarka očajna nakon smrti Janjuševog brata: Monstrumi se kriju iza društvenih mreža! 22:15 Vip 0
ISPLIVALA OBJAVA JANJUŠEVOG PREMINULOG BRATA Mihajlo javno govorio o jezivim pretnjama koje je dobijao 16:12 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE BOL Voditelj u Eliti saopštio tužne vesti o smrti Janjuševog brata 15:54 Vip 0
JANJUŠ OBJAVIO MIHAJLOVU UMRLICU! Porodica Janjušević slomljena od bola , evo gde će njegov brat biti sahranjen, na spisku ožalošćenih i Ena 15:04 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31