PEJA ZAPUŠIO SINU USTA! Nakon što je Ena izvređala Zlatu Petrović, on se oglasio i šokirao izjavom: ''Ovo je moj poslednji intervju'' 19:15 Vip 0
ENA JAVNO UVREDILA ZLATU PETROVIĆ Peja skočio kao oparen, haos u Beloj kući: To možeš da kažeš za mog tatu! 07:35 Vip 0
ENA ČOLIĆ POKAZALA MEĐUNOŽJE! Opustila se tokom akcije sa Pejom, skandalozni momenat zgrozio gledaoce! (FOTO 18) 00:50 Vip 1
NAPADNUTA PEJINA PORODICA! Drama u rijalitiju, zadrugarka oplela nikad jače: ''Može da ima prezime do prekosutra...'' 23:40 Vip 0
PROPAŠĆE U ZEMLJU KADA SAZNA! Procurila poražavajuća fotka Ene Čolić: Javnost u šoku zbog onoga što drži u ruci 19:59 Vip 0
URLICI ODZVANJAJU ELITOM Učesnica na ivici nervnog sloma, otkrivene njene radnje, nastao potpuni haos u Šimanovcima! 08:05 Vip 0
BRUTALNOM VRELOM AKCIJOM OBELEŽILI POMIRENJE Ena i Peja ne mogu da obuzdaju strasti, pred punom sobom imali žestok intimni odnos! 08:45 Vip 0
MOMENTALNA REAKCIJA PRODUKCIJE! Ovo se više neće tolerisati, učesnici Elite novčano kažnjeni! 20:10 Vip 0
ENA I PEJA SANKCIONISANI Veliki šef se oglasio, žestoko kažnjeni zbog kršenja pravila u ranim jutarnjim satima 13:35 Vip 0
ŠTA JE ZLATA PETROVIĆ ŠAPNULA ENI ČOLIĆ? Isplivala cela istina, kamere zabeležile trenutak! 17:08 Vip 0
"NIKAD ME VIŠE NEĆEŠ VIDETI" Ena Čolić i Jovan Pejić grcaju u suzama, stavili tačku na emotivni odnos, a ona briznula u plač 12:40 Vip 0
SITA AHMIĆ BESNA, MOMENTALNO SE OGLASILA! Stiže u Elitu i njoj je najavila haos: "Pripremi se, za dva dana..." 09:26 Vip 0
SIN ENE ČOLIĆ ODBIO DA MAMI ČESTITA PRAZNIKE Zadrugarka tužna, prebledela od straha: " Plašim se da ne trpi osude!" 16:40 Vip 0
GLEDAOCI SA PODRUČJA BOSNE BESNI Zadrugarka udara po nacionalnoj osnovi na televiziji sa regionalnom frenkvencijom! 15:45 Vip 0
ISPLIVALA PRIVATNA FOTKA ENE ČOLIĆ I MARKA MILJOVIĆA! Luna Đogani će suprugu postaviti par pitanja o aktuelnoj zadrugarki 19:40 Vip 0
PROTIV ZADRUGARKE PODNETO 13 TUŽBI! Ni ne sluti šta je čeka: "Godinama će morati da bude u rijalitiju da bi sve isplatila" 15:50 Vip 1
JANJUŠ ME JE ZVAO NA ZIMOVANJE! Zadrugarka potkačila Aneli, pa otkrila tajne prepirskre sa Janjušem 10:40 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
PUTIN (NE) DOLAZI U TURSKU Oglasio se Peskov sa najnovijim detaljima o pregovorima u Turskoj! 19:34 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 14. MAJ Lav dominira na poslu, Raku su emocije pojačane, Bika čeka finansijski dobitak 19:21