ŽESTOKA VRELA AKCIJA PRED KAMERAMA Zlatin sin ne može da se obuzda, pred punom sobom upražnjavao intimni odnos! 08:05 Vip 0
TAJNI ŽIVOT ENE ČOLIĆ Viđa se sa bivšim koji ima ženu, ljuta suparnica otkriva skandalozne detalje i totalno raskrinkava!: "Zbog njega je ušla u rijaliti!" 19:40 Vip 0
DELI BUDŽETE I REŠETA Marko Đedović nezaustavljiv tokom komentarisanja učesnika za crnim stolom! 18:10 Vip 0
ZADRUGARKA POTKAČILA ENU ČOLIĆ PA DOBILA BRUTALAN ODGOVOR Za crnim stolom pljuštve strašne uvrede, haos u Beloj kući! 23:00 Vip 0
"PRODALA BIH DETE ZA RIJALITI..." Ena Čolić donela šok odluku, nakon ovoga više ništa neće biti isto 07:55 Vip 0
BACILA OKO NA ZAUZETOG MOMKA Marko Đedović totalno raskrinkao Enu Čolić, Peju više ne može da trpi 20:57 Vip 0
''DEGUTANTNA JE I VULGARNA'' Voditelj Elite opleo po Eni Čolić, nije štedeo ni bivši koleginicu: ''Zgodne žene to sebi mogu da dozvole'' 13:35 Vip 0
TOTALNI HAOS U BELOJ KUĆI Ivanija nazvala Enu nemoralnom jer je rodila sa 18 godina, udara nisko na njeno majčinstvo! 01:20 Vip 0
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
UČESNICE SE IZLANULE I OTKRILE KO ĆE BITI POTRČKO! Prekršeno strogo pravilo, čeka se hitna odluka produkcije 14:00 Vip 0
"DETE JOJ TO GLEDA!" Milica Veličković progovorila o prošlosti Ene Čolić, pa je uporedila sa Terzom 23:00 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
TI SI TA KOJA IMA KLIJANTELU Stravičan rat Sofije i Ene, sve tajne prijateljstva izašle na videlo! 18:41 Vip 0
GASTOZ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Zatresao Belu kuću zbog ponašanja Čolićeve, bez dlake na jeziku učesnici odžao lekciju 14:40 Vip 0
NE DOVODI MUŠKARCE! Ujak Ene Čolić opleo po Peji, potvrdio glasine o sestričini: "Kada ode od kuće, ne kontaktiramo je" (VIDEO) 13:20 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
PLATIO MLADU IZ ALBANIJE 3.000 EVRA, NI SLIKU NIJE VIDEO Kad je stigla, Pero iz Priboja zanemeo - skandal o kome bruji ceo kraj! 16:15 Razonoda 0
OVO SVE OBJAŠNJAVA! Poslanica Ivana Rokvić koja je nožem napala studente je u UPRAVNOM ODBORU LEVIJATANA! (VIDEO) 17:44 Vesti 17