UDRUŽILE SE DALILA I ALEKSANDRA Suparnice zakopale ratne sekire, spremaju pakleni plan za Anđelu! 10:23 Vip 0
AKO NEKO BUDE ČAČKAO, SVE ĆU REĆI Dalila otvorila dušu pa rekla zašto više nije voditelja, a onda je pomenula i Cara! 08:15 Vip 0
IZBLAJHANA I U PROVIDNOJ HALJINI Ovako je Dalila Dragojević izgledala ranije, isplivala njena fotografija sa mature (FOTO) 09:00 Vip 0
DEJANU SAM NANELA ZLO Dalila Dragojević eksluzivno za Alo! prvi put progovorila o odnosu sa bivšim mužem 08:30 Vip 0
MARKIRANA ODEĆA, BESAN AUTO I STALNI IZLASCI Svi misle da Dalila Dragojević živi glamurozan život, a istina je drugačija (FOTO) 21:37 Vip 0
DALA OGROMAN NOVAC ZVEZDANU NA RUKE?! Istina izašla na videlo, isplivao tajni dogovor Dalile i Slavnića, ovako su hteli da prevare naciju! (VIDEO) 14:00 Vip 0
DALILA ZAPLAKALA ZBOG DEJANA U LAJVU?! Sa suzama u očima progovorila o onom što joj fali iz starog života! (VIDEO) 12:00 Vip 0
FILIP ZADAO UDARAC ZVEZDANU ZBOG DALILE Van sebe zbog njihovog muvanja, prelomio i odlučio da se suoči sa Slavnićem 22:00 Vip 0
EVO ŠTA JE SVE DALILA RADILA KOLEGAMA Prava istina o njenom otkazu je skandalozna, ponižavala ih i maltretirala?! 19:06 Vip 0
SPREMA SE HAOS Edina Šerifović nije ni ušla u rijaliti, a već je udarila na Dalilu, pa otkrila zašto je ljubomorna na nju! 12:25 Vip 0
DALILA SE OBRATILA ZVEZDANU NAKON POKLONA Rasplakala se, pa mu uputila emotivne reči! (VIDEO) 10:35 Vip 0
ISPLIVAO NEOBORIVI DOKAZ Dalila Dragojević ulazi u Zadrugu 7, danas obavila lekarski pregled 20:22 Vip 0
NE MOŽE DA ZABORAVI ONO ŠTO SE DESILO Dalila Dragojević otkrila dugo čuvanu tajnu o vezi sa Carem! 14:15 Vip 0
BILA JE REDALJKA NA NJOJ Isplivale šok tvrdnje o Dalili Dragojević, evo sa koliko je bila u isto vreme! 12:29 Vip 0
UJEDINILI SE CAR I DALILA Bivši par doneo odluku, a sada se oglasio Saša Mirković i zadao poslednji udarac! (FOTO) 12:05 Vip 0
DALILA SVE SLAGALA? Govorila da neće ulaziti u rijaliti, a sada isplivao dokaz da se sprema za Elitu! 11:20 Vip 0
MOŽE DA SE VRATI NA POSAO, NEĆU VODITI EMISIJU Totalni preokret, Filip Car se javno obratio Dalili, pa otkrio zbog čega neće raditi na Hajpu 09:50 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
TRAMP ILI HARISOVA? Kladionica jasno pokazala sve! Napetost raste iz sata u sat, neko ipak prednjači! 13:06 Vesti 0