Ermin Biberovič ALEKSANDRA ISKORISTILA DALILU KAKO BI OBMANULA NACIJU? Isplivali neoborivi dokazi, raskrinkana njena taktika! 21:45 Vip 0
Milica Veličković DALILA ZA 5 MINUTA ZARADILA 8.000 EVRA! Fanovi joj redovno šalju ogromne svote novca, a evo kako ona reaguje! (FOTO) 10:50 Vip 0
M. Kostić “PROŠLA SAM GOLGOTU" Dalila u svojoj emisiji otvorila dušu, pa otkrila da li se kaje zbog prošlosti 23:40 Vip 0
M. Kostić OVO SU SVI ČEKALI Anđela i Zvezdan kod Dalile progovorili o svemu, šok otkrića se samo ređaju 21:45 Vip 0
N.Denda "JA VOLIM DEKIJA" Dalila Dragojević šokirala javnost, priznala da nakon svega i dalje ima emocije prema bivšem mužu 16:00 Vip 0
Amina Jusović DALILA RASKRINKALA PRIJATELJICU Zonjićeva umesto prstena dobila skupoceni poklon od novog dečka, Dragojevićka je javno razotkrila! 10:40 Vip 0
Alo/E.Biberović RAZOTKRIVEN FILIP CAR Mislio da kamere ne snimaju, pa se izlanuo, u sve umešana i Dalila Dragojević! 15:49 Vip 0
Alo/M.V. BUKTI RAT DALILE I MILJANE KULIĆ! Bivše zadrugarke u klinču, u sve umešan i Mensur, ovo niko nije očekivao 11:30 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "SADA SE OSEĆAM KAO DA LETIM" Dejan Dragojević otkrio kako su reagovali kada je priznao da se klanja Alahu, a evo da li ga je Dalila nagovorila na to! 19:53 Vip 0
Alo/E.B. NIKO NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DEŠAVA SA DALILOM DRAGOJEVIĆ Niko ne može da je prepozna, ne liči na sebe! (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/N.D. DALILU PRETRESA OBEZBEĐENJE! Skandal u tržnom centru, Dragojevićka ne može da veruje šta joj se dogodilo (FOTO) 16:10 Vip 0
Alo/E.B. DALILU RAZAPINJU ZBOG OVE IZJAVE O PROMENI VERE Isplivao i šokantan snimak, u sve umešala i Dejana, nastao haos (VIDEO) 08:30 Vip 0
Srbijadanas/Alo/B.S. DA NE POVERUJETE, DALILA U ZADRUZI! Aleksandra Nikolić je predmet ismejavanja zbog kopiranja svoje suparnice (FOTO) 21:00 Vip 1
Alo/E.B. ŽESTOKA SVAĐA DALILE I POZNATOG TIKTOKERA On je najbrutalnije ponižavao i vređao, Dragojevićka doživela nervni slom pa zaurlala! (FOTO) 08:15 Vip 0
Alo/N.D. KAKAV BLAM! Anđela na stubu srama zbog lažne histerije, optužili je da kopira Lunu i Dalilu, usledio šok! 13:00 Vip 0
Alo/E.B. DALILA DRAGOJEVIĆ HITNO ODLAZI IZ SRBIJE? Saopštene neočekivane vesti, sve se preokreće, isplivalo i javno! (FOTO) 18:56 Vip 0
Alo/E.B. RAZOTKRIVENA DALILA DRAGOJEVIĆ Javnost u šoku, ne može da veruje, da li je ovo moguće, skandalozno! (FOTO) 23:00 Vip 2
Alo/M.K. POTROŠILA ČITAVO BOGATSTVO Dalila dala 20.000 EVRA na nove usne, uši, jagodice, silikone i zube, neprepoznatljiva je 22:30 Vip 0
Alo/E.B. OTKRIVENO ŠTA JE BIO GLAVNI OKIDAČ DA DEJAN PROMENI VERU Isplivala njegova velika tajna, nije mogao više da izdrži! 11:40 Vip 1
Espreso/Alo/E.B. DALILA I DEJAN SE MIRE? Hitno se oglasio Huso Mujić i otkrio šokantne detalje, pričao je sa ćerkom i uspeo da reši sve! 07:20 Vip 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27