SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO U GEPEKU ZBOG BRESKVICE Isplivala fotografija pevača iz automobila 23:36 Vip 0
MOJA PESMA NIJE GENOCIDNA! Breskvica otvoreno o lošim komentarima, otkrila istinu o kupovini glasova na PZE 23:10 Vip 0
OVA TAKMIČARKA PZE SE POPELA NA SAM VRH NA KLADIONICAMA Bila je u Zvezdama Granda, a pobeda joj je prošlog puta izmakla za dlaku 22:50 Vip 0
PONOVO TEHNIČKI PROBLEMI NA FINALU PESME ZA EVROVIZIJU! Kosjerina doživela neviđeni peh, momentalno je reagovala! 22:39 Vip 0
DRAMA U FINALU PZE Takmičar žestoko pecnuo Breskvicu i Teya Doru u programu uživo, čeka se njihova reakcija 22:15 Vip 0
ONA JE UBEDLJIVO BROJ JEDAN NA LISTI FAVORITA Pojavila se na bini i ostavila sve bez daha, većina misli da će pobediti 22:05 Vip 0
DA SE NAJEŽIS Breskvica "zapalila" binu i sve oduševila nastupom, a ovaj detalj nikome nije promakao, svi se pitaju šta se desilo 21:46 Vip 0
FINALISTA PZE UMALO NAPUSTIO BINU USRED NASTUPA Veliki kiks na takmičenju, tehnički problem napravio haos 21:05 Vip 0
MOJA SVETLOST JE JAČA OD TAME! Teya Dora napravila haos na mrežama pred finale PZE, komentari se ređaju kao ludi 15:00 Vip 0
UČESNICA PZE UNUKA DIREKTORA RTS-A Pevačicin deda je dobro poznat javnosti, a otac čuveni reditelj 22:20 Vip 0
NE KRADEM, ŽENO, JESI LI NORMALNA Zejna prolazila kroz pakao zbog nacionalnosti i tamne puti, otkrila neprijatnost koju je doživela 21:35 Vip 0
FEJSBUK GORI, INSTAGRAM SE RUŠI "Mala Breskvica" zapevala "Gnezdo orlovo" i raspametila celu naciju 20:30 Vip 0
OVO SU DRUGI FINALISTI PESME ZA EVROVIZIJU Žestoka borba do samog kraja, neočekivani preokret 23:59 Vip 0
OVO SU PRAVILA GLASANJA NA BEOVIZIJI 2024 Ovako možete podržati svoje favorite na PZE, samo jedan ide u Švedsku! 12:30 Vip 0
SVI BRUJE O OVIM PESMAMA ZA EVROVIZIJU! Jedna nosi jaku poruku, za drugu kažu da peva o Kosovu, a na spisku je i ova pevačica 13:15 Vip 0
TOTALNI HAOS NA RTS-U! Breskvica umalo ostala bez šanse da se takmiči na "Pesmi za Evroviziju!" 17:45 Vip 0
OVO JE KONAČAN SPISAK TAKMIČARA ZA BEOVIZIJU 2024. Konstrakta se ponovo prijavila, a ova pevačica je najveće iznenađenje! 13:37 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DIRLJIVO PISMO DEČAKA IZ JABLANICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: "Hvala puno, ja sam dobar dečak..." 17:16 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50