TARA PROSLAVLJA SA MENSUROM TVOJ DUG! Ša počeo da psuje i ponižava Jelenu, Batoseva mu sasula u lice ono što cela nacija misli, propao u zemlju od blama 12:18 Vip 0
Alo/T.Đ MARŠ U ONU SELENDARU, TERAJ SE OD MENE Ša dobio nervni slom, ovo urlanje se dugo nije desilo, a na tapeti bivša ljubavnica! 18:59 Vip 0
Alo.rs/M.A. ODMAŽEŠ MI OTKAD SI DOŠLA, VODITE JE KUĆI! Ša na sav glas vikao na Jelenu, izmislio razlog za svađu pa napao bivšu verenicu (FOTO) 14:40 Vip 0
Alo.rs/M.A. I DALJE MI NIJE JASNO ZAŠTO JOJ NISTE DALI KLJUČ OD STANA! Ša ne prestaje da šokira region, ponovo napao porodicu zbog ljubavnice, od detalja ćete zanemeti 09:36 Vip 0
Alo.rs/M.A. NENADOVA BIVŠA, MATORINA BUDUĆA?! Jelena i Jovana otvoreno flertovale pred svima i najavile moguću ljubavnu romansu 21:56 Vip 0
Alo.rs/M.A. NAKON "ZADRUGE" SE PONOVO ŽENI? Evo da li će Čorba sa Teodorom uskoro stati pred matičara! 17:50 Vip 0
Alo NE ŽELIM VIŠE DA IH VIDIM, US*ALI SU MI SE U ŽIVOT Nenad Aleksić presekao sa roditeljima, ove strašne stvari zamera svojoj porodici! 09:22 Vip 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. VARAO JE SUPRUGU SA OBE! Oglasila se Jelenina drugarica i otkrila sve skandalozne detalje iz života repera i gde su se viđali, spomenula i Ivanu Aleksić 19:04 Vip 0
Alo/Svet VARAO JE IVANU VIKENDOM POSLE NASTUPA Ša je naterao Jelenu da popije tabletu za "dan posle" kako bi sprečio trudnoću! 19:10 Vip 0
Alo.rs/M.A. TARA NIJE IMALA ŠTA DA JEDE I HTELA JE TVOJ STAN! Nenadova bivša verenica ostavila naciju u šoku, Jelena priznala da je i sama kontaktirala Simovu, o reperovoj reakciji se još priča (FOTO) 08:35 Vip 0
NEVIĐENA DRAMA! Ša prekinuo emisiju i Jeleni sasuo sve u lice, zadrugarka od besa spomenula šta je sve isplivalo o njemu u spoljnom svetu, ukućani zanemeli! 15:15 Vip 0
Alo.rs/M.A. BOG OVDE DA UĐE NEĆE ME RAZDVOJITI OD TARE SIMOV! Skandalozna izjava Aleksića, Nenada i dalje muči razlog Jeleninog ulazka u "Zadrugu" 13:53 Vip 0
Alo.rs/M.A. KRISTIJAN IDE NA TO DA ZATRUDNIŠ! Reči nove zadrugarke će dugo odzvanjati u glavi Golubovićeve ljubavnice, Kristina nemo ćutala kada se suočila sa realnošću 21:30 Vip 0
SIMOVA ĆE HAOS NAPRAVITI! Đedović i Jelena opleli po Tari Simov, otkrili njen pakleni plan i kako je omađijala Aleksića da ostavi Ivanu! 15:25 Vip 0
UŠLA JE PSIHOPATA OD KOJE SAM POBEGAO! Ša sasuo bivšoj sve u lice, zadrugar izgubio strpljenje i nije birao reči koje joj izgovara! 08:15 Vip 0
ŽELI OVO DA ZNA PO SVAKU CENU! Nenad pokušava da izvuče informaciju od bivše devojke koja može da je košta diskvalifikacije iz rijalitija! 18:00 Vip 0
Alo.rs/M.A. JOŠ SE NIJE RASPAKOVALA, A VEĆ SU SE POSVAĐALI Ša u žestokoj raspravi sa bivšom devojkom, pred svima joj uputio reči koje nije mogla ni da zamisli! 14:51 Vip 0
Alo.rs/M.A. SKINULA SE PRVI DAN Tek što je ušla reperova bivša verenica pokazača čime raspolaže, prozivala Taru da je daska, pa pokazala ogromne grudi (VIDEO) 13:50 Vip 0
Alo.rs/M.A. NISAM JA KRIV ŠTO MU SPAVAM SA ĆERKOM OD 20 GODINA! Kristijan uništio Kristinu i njenog oca, priznao da od svadbe nema ništa, i da će Ivanu voleti do groba 10:40 Vip 0
Alo.rs/M.A. ISKORISTI ME DOK SAM OVDE! Napravila potpop u "Zadruzi" reperova bivša devojka uselila se na imanje da spase Ša, žurka u Šimanovcima tek počinje (FOTO) 08:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37