BOLJE NEKA VODE TO DETE U PARK, A NE U KAFANU! Žestoke reči na račun Kulićki i Ivana Marinkovića, Miljana će napraviti haos! 19:41 Vip 0
STRAVIČNE UVREDE U PROGRAMU UŽIVO Ivan sramno udario na Jelenu, ona završila u suzama: Ne može da postane majka, pa se baca u starlete! 09:15 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE ŠTA JE IVAN MARINKOVIĆ TRAŽIO OD JELENE Podnela zahtev za razvod, pa dobila ovaj uslov, ovo je nečuveno! 07:40 Vip 0
SVE SAM SHVATILA JOŠ TOKOM EMISIJE! Jelena Marinković žestoko oplela po Ivanu i Urošu, priznala sve javno, nastaće haos 08:40 Vip 0
KAČAVENDA ŽALI MARINKOVIĆE Milena šokirala izjavom: "Žao mi je što su se razišli, sumnjam da će naći takve partnere!" 15:00 Vip 0
JELENA KONTAKTIRALA IVANA MARINKOVIĆA Neočekivan obrt nakon javne prevare, ovome se niko nije nadao, otkriven sadržaj poruke! 14:45 Vip 0
ŠOK! UROŠ IZDAO JELENU, UVELIKO FLERTUJE S DRUGOM! Objavljena Rajačićeva skandalozna prepiska, sve izašlo u javnost 13:18 Vip 0
POTEZ JELENE MARINKOVIĆ DEFINITIVNO OZNAČIO KRAJ! Nakon ovoga nema nazad, sada je sve javno! 15:59 Vip 0
JELENA I UROŠ ZAVRŠILI ZAJEDNO U STANU Otkriveno šta se dešavalo posle emisije, sada je sve jasno 16:00 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR PRESPAVAO KOD UDATE UČESNICE ELITE Otkrivena istina u programu uživo, javnost nije ni znala za njihov odnos 10:50 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ ULAZI U ELITU 8? Otkrio detalje scenarija, već zna šta ga čeka, pomenuo i Jelenino učešće 10:25 Vip 0
UROŠ POLJUBIO JELENU USRED EMISIJE! Ovaj trenutak su svi čekali, evo kako je ona reagovala! 09:15 Vip 0
PRETI MI POLICIJOM, NASTAO JE HAOS Ivan Marinković otkrio detalje odnosa sa Jelenom: Ne da mi razvod zato što... 22:40 Vip 0
NAJAVLJEN HAOS VEČERAS NA PINKU Njihov susret čekala je nacija, produkcija izdala zvanično saopštenje 14:20 Vip 0
IVAN OBJAVIO SNIMAK SA NOVOM DEVOJKOM! Oglasio se i otkrio sve detalje, Jelena će napraviti haos 13:31 Vip 0
KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV IVANA MARINKOVIĆA Zbog pretnji ide na sud, otkriveni svi detalji, umešana i Jelena? 10:05 Vip 1
“JELENA JE OMAĐIJALA IVANA ILI IMA DIJAGNOZU" Šok tvrdnje bivšeg rijaliti učesnika o bračnom paru Marinković 16:20 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE SCENE Jelena ga čupa i udara pesnicama, jezivo ponašanje, reagovala policija! 10:58 Vip 0
UČESNICA ELITE MUČKI PRETUKLA BIVŠU CIMERKU Završila je u Urgentnom, a sada otkiva detalje: Mislila sam da će sačekati na parkingu! 17:25 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ PRETIO SAMOUBISTVOM ZBOG RASKIDA SA JELENOM? Otkriveno šta se dešavalo u njihovom stanu, pojavile se stravične tvrdnje 10:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROTIV NJEGA LEKA NEMA Putin grunuo "Orešnikom" po Ukrajini pa preporučio vladajućim elitama da DOBRO razmisle 20:32 Vesti 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20