"TO ŠTO RADIŠ JE NOĆNA MORA" Mama objasnila u čemu šalje decu u krevet, pa izazvala raspravu na mrežama 09:42
OTIŠLA SAM NA ODMOR BEZ DECE NAKON 12 GODINA Jedna mama je podelila svoje iskustvo i uzdrmala mreže, sve žene su se poistovetile 20:50
OD GLAVE DO PETE U MARKIRANOM Gabi i njena deca nose garderobu vrednu hiljade evra, ćerka je mamina kopija 12:55
MAJKA MI JE UMRLA VEOMA MLADA Tata je čuvao još dok je bila beba, a kasnije je i oženio 13:00 Razonoda 0
"ZADRŽITE ZA SEBE TO LJUDI!" Mlada mama svojim videom zapalila društvene mreže, da li se slažete sa njom? 12:39
"DA LI SI TI ŽENO NORMALNA?" Mama došla u teretanu sa bebom, ono što je uradila je sve ostavilo bez teksta 12:41
TAKO BIH LAKŠE PROŠLA KROZ ŽIVOT Žena otkrila pet stvari koje bi volela da joj je mama RANIJE rekla 14:40 Razonoda 1
MOLIM VAS ZA POMOĆ, PREMORENA SAM Imamo bebu od četiri meseca, a muž prstom ne mrda, samo bulji u telefon 09:33
"OVO JE MINIMUM!" Mama podelila spisak obaveza za svog muža nakon dolaska bebe i usijala društvene mreže 13:43
MOŽEŠ DA SE TETOVIRAŠ ALI POD JEDNIM USLOVOM Mama pronašla dovitljiv način kako da nadmudri sina, ljudi izneverovali koliko je lakoveran! 11:35
SNIMAK KOJI JE RAZNEŽIO INTERNET Tako malo, a već zna šta je ljubav, pogledajte šta je uradilo ovo medeno novorođenče! 21:12
NATERALA RODITELJE DA SE ZAMISLE Mama navela zašto su stare proslave dečijih rođendana bolje od današnjih, koje je vaše mišljenje? 12:48
"OVAKO IH NE UČIŠ NIČEMU" Mamu kritikuju jer plaća deci da se spreme za školu, a ovo je njeno opravdanje 13:35
"TINEJDŽERIMA TREBA BITI AUTORITET" Mama objavila važan podsetnik zašto je mladima neophodna čvrsta ruka 12:46
"PORAĐAM SE VEČERAS, ALI ZAVRŠIĆU E-MAILOVE" Tamara se obratila šefu iz porođajne sale, snimak izazvao burne reakcije 21:07
MAJČINSKA LJUBAV DO POBEDE Bebica nije mogla da se smiri sve do jednog dirljivog trenutka, pogledajte šta je uradila njena mama! 17:55
"TO JE NAJBOLJA STVAR KOJA MI SE DOGODILA" Žena ostala trudna deset nedelja nakon porođaja, život joj se promenio iz korena 13:13
"MA PUSTI GA DA PLAČE" Devojka pokazala realnu sliku svakodnevice sa malim detetom, mnogi je iskritikovali 18:45
PROVERENO RADI Mama je podelila super trik sa kojim odmah dobija pažnju dece i mnoge roditelje spasila velike muke 15:14
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57