Alo/Đ.M. TAKO SE TO RADI Marina Gagić objavila fotku bez šminke dok trenira boks, Darkova bivša oznojena i u nikad vrelijem izdanju! (FOTO) 07:45 Vip 1
Alo/Đ.M. MARINA UCENJUJE DARKA!? Gagićeva traži puno starateljstvo nad sinom, isplivalo koliko novca traži od pevača, a upletena je i Barbara!? 21:17 Vip 1
Alo/Đ.M. MARINA BEŽI IZ RODNOG MESTA! Darkova bivša rešila da promeni život iz korena, pokreće privatni biznis, a ovo je bio glavni okidač! 11:06 Vip 0
Alo/Đ.M. DA MI JE BILO DOBRO SA DARKOM NE BIH OTIŠLA OD NJEGA! Nova brutalna poruka Marine Gagić dokrajčiće pevača, Lazićeva bivša ne želi više da ćuti (FOTO) 15:37 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. KOGA BRE BOLI KU*AC ZA MARINU VIŠE?! Darkova devojka ne da na sebe, Gagićevoj uputila niz uvreda: Biću mama njenom sinu kad se udam za Lazića! 08:55 Vip 2
Alo/Đ.M. DOK DARKO UŽIVA SA BARBAROM! Marina objavila nikad provokativniju fotografiju, minijaturni bikini istakao obline, a svima je za oko zapao ovaj detalj! (FOTO) 22:37 Vip 1
Alo/Đ.M. NAKON BURNOG RASKIDA! Marina Gagić brutalnom porukom jasno stavila do znanja šta misli o Darku Laziću i njegovoj novoj devojci! (FOTO) 16:15 Vip 1
Alo/Đ.M. OVO NISMO OČEKIVALI Marina Gagić objavom žestoko potkačila Lazića, brutalna poruka Darkove bivše verenice jasno govori u kakvim su odnosima (FOTO) 15:05 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. MARINA POBESNELA! Darkova bivša saznala da njihov sin pevačevu novu devojku Barbaru zove mama, preti da zove centar za socijalni rad! 11:48 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SELIM SE U ŠVAJCARSKU Darko Lazić progovorio o novom biznisu i odnosu sa Marinom, a evo šta kaže o svojoj novoj devojci Barbari 07:55 Vip 1
Alo/Đ.M. SKINULA SE MARINA! Gagićeva cveta nakon raskida, Darkova bivša u provokativnom bikiniju zapalila društvene mreže (FOTO) 15:12 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. SHVATILA JE NEKE STVARI! Marina Gagić hoće pomirenje, Darko je odbio i priznao da ima devojku?! 09:14 Vip 1
Alo.rs/M.A. TARA NIJE IMALA ŠTA DA JEDE I HTELA JE TVOJ STAN! Nenadova bivša verenica ostavila naciju u šoku, Jelena priznala da je i sama kontaktirala Simovu, o reperovoj reakciji se još priča (FOTO) 08:35 Vip 0
Alo.rs/M.A. JOŠ SE NIJE RASPAKOVALA, A VEĆ SU SE POSVAĐALI Ša u žestokoj raspravi sa bivšom devojkom, pred svima joj uputio reči koje nije mogla ni da zamisli! 14:51 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25