STIŽE JOŠ JEDNA BEBA! Kristijan i Kristina otkrili pol deteta, evo na koji način su to podelila sa fanovima! (FOTO) 07:22 Vip 0
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK HAPŠENJA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Oboren na zemlju i stavljene mu lisice, a evo šta je tada uradio! (FOTO) 16:25 Vip 0
KRISTIJAN NAPAO ZVEZDANA U sve upletena i Ana Ćurčić, Golubović bez milosti prema Slavniću 19:09 Vip 0
ZANEO SE MALO, NE SVIĐA MI SE NJEGOVO DRUŠTVO Kristina se oglasila i otkrila sve o Kristijanovom kockanju! 08:10 Vip 0
TRUDNA KRISTINA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA OD KRISTIJANA Nije mogla da podnese njegovo kockanje, šok tvrdnje je uništile 15:35 Vip 0
ODAO SE POROKU Kristijan Golubović mahao novčanicama, a sada je otkriveno na koji način je došao do para! (FOTO) 12:10 Vip 0
NESTALA BEZ TRAGA NAKON FARME! Kristijan Golubović joj je polomio nos, doživela tragediju, a evo kako danas izgleda Balerina (FOTO) 22:50 Vip 0
UBIJAO SAM, PUCAO! Stravična ispovest Kristijana Golubovića, priznao jezive stvari o Arkanu, Legiji i Velji Nevolji 19:49 Vip 1
KRISTIJAN JE PRVI I POSLEDNJI, POSLE NJEGA NIKO NE POSTOJI Ovako je o Goluboviću govorila njegova velika ljubav, a on joj je zabio nož u leđa 09:25 Vip 0
IMALA SI ODNOSE U ŠAPCU! Jeziva svađa Kristijana i Kristine, iznet šokantan prljav veš, ona zajecala na sav glas "Prestani da me maltretiraš" 20:33 Vip 0
NISAM VIDELA RUŽNIJEG DETETA Kristijanov sin na meti zlobnika, Kristina se odmah oglasila: 'Sramota!' FOTO 07:26 Vip 0
POLICIJA INTERVENISALA ZBOG KRISTIJANA I CARA Otkriveni nepoznati detalji njihovog sukoba! 11:45 Vip 0
KRISTIJAN GOLUBOVIĆ MI JE SLOMIO NOS! Prevario je ženu sa njom, a balerina je sada otkrila sve detalje burnog odnosa! 08:41 Vip 0
KRISTIJAN SE HITNO ZAPUTIO KA CRIKVENICI Suočiće se sa Aleksandrom i Filipom, policija u pripravnosti 17:10 Vip 0
CINKAROŠ, NAMESTIO ME JE U POLICIJI! Kristijan Golubović van sebe zbog Filipa Cara, završava iza rešetaka?! 15:40 Vip 0
KRISTIJAN IDE U ZATVOR ZBOG CARA? Golubović prijavljen zbog pretnji koje je izgovarao na Filipov račun! 11:40 Vip 0
OVO JE PRVA ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA KOJA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO Rodila mu je sina, a jednu stvar joj nikada nije oprostio (FOTO) 21:20 Vip 0
"ŽIVEĆETE SVE BOLJE" Vučić poslao poruku penzionerima: Rašće vam penzije jer ste zaslužili 20:42 Vesti 36
"MI NAŠU ZASTAVU NE GAZIMO, MI SE NJOME PONOSIMO" Siniša Mali obišao štandove na Svenarodnom saboru (VIDEO) 15:19 >> 16:17 Vesti 1
"MALTRETIRANI SU, TAKO NEŠTO NIJE VIĐENO OD DRUGOG SVETSKOG RATA "Ana Brnabić pred Svenarodni skup "Ne damo Srbiju" 13:30 Vesti 15
MILOŠ VUČEVIĆ NA SVENARODNOM SABORU Građani prilazili da se slikaju sa premijerom! On se srdačno pozravio sa ratnim veteranima (VIDEO) 14:00 Vesti 2
DRAGOSLAV BOKAN, REDITELJ I PISAC: Sutra će se čuti glas otadžbinske Srbije i onih koji žele normalan život (VIDEO) 13:04 Vesti 0
''OD 17. GODINE RADIM, IMAM TRI BIZNISA'' Marina Visković iskreno o emotivnom životu, a evo na šta troši više od 9.000 evra mesečno 20:05 Vip 0
''KAKVA JE OVO CIGULIGU HALJINA? Elektra Elite oplela po Milici Pavlović, Andreani Čekić, a zbog Cece je povukla ručnu (VIDEO) 20:00 Vip 0
Uživo LOŠA VEST ZA PUTINA I RUSIJU: Dok se vode žestoke bitke na frontu, Tramp zadaje dugoročan "udarac" 07:06 >> 20:14 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. APRIL Jedan znak će konačno prevazići krizu, a Škorpija cveta na polju ljubavi 19:28