Grand/Alo/Đ.M. ŽENI I SEBI FOTOŠOPIRAM FOTKE! Poznati pevač šokirao priznanjem, a onda otkrio još jednu strogo čuvanu tajnu, a tiče se njegovih koleginica! 12:30 Vip 0
Alo/I.G. OGLASILA SE LJUBINA ŽENA! Evo šta je imala da kaže povodom pevačeve afere sa maloletnicom 23:00 Vip 0
Alo/I.G. NEVIĐENI BLAM! LJUBA PERUĆICA NA NASTUPU KIPTIO OD BESA! Hteo sam nekoga da ubijem, gurali smo se i otimali oko mikrofona 09:05 Vip 0
24sedam/Alo.rs/D. I. POČEO SAM DA GA GURAM, OTEO MI JE MIKROFON Ljuba Perućica se pokačio s klavijaturistom na nastupu, nastao haos! 21:19 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. PUNO SE SPEKULISALO O OVOME! Ljuba Perućica otvorio dušu i konačno otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom Aleksandrom Prijović! 18:47 Vip 0
Alo.rs/N. D. TRI MESECA SAM KORISTIO PUMPICU POSLE KORONE Ljuba Perućica imao teške posledice od virusa 19:07 Vip 0
Objektiv/Alo.rs/D. I. VARAO JU JE S KOMŠINICOM DOK JE ONA RADILA Prija ga je ostavila kada je sve saznala! 08:25 Vip 0
Nina Denda Supruga Ljubomira Perućice otkrila bračne tajne: Ljuba me je zaključao u kuću da me niko ne gleda! 07:40 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. PRIJAVILA SAM SLUČAJ POLICIJI, TUŽIĆU IH! Posle skandala koji je potresao Srbiju, oglasila se Perućicina supruga, kipti od besa zbog kamera u kabini 17:36 Vip 0
NOVI EPILOG SKANDALA! Nakon što su mu snimali golu suprugu, pevač se oglasio i otkrio kome se još osim policije obratio za pomoć, a haos tek sledi! 12:00 Vip 1
NEVIĐENI SKANDAL U BEOGRADU! Suprugu poznatog pevača snimali dok je bila gola, do detalja opisao sve i prijavio policiji! (FOTO) 10:45 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KAKO SMO POSTALI PARTNER NATO-a Jugoslavija jednim sporazumom sa Amerikancima postala najjača vojna sila u ovom delu Evrope 09:31 Razonoda 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. NOVEMBAR Device moraju da donesu važnu odluku, Ribe da obrate pažnju na zdravlje 19:35