Alo/N.S. NEMAMO KOMUNIKACIJU Ćerka Đoleta Đoganija izbegava Vesnu: Ipak je ona žena zbog koje je uništen brak njenih roditelja 10:55 Vip 0
Alo/Đ.M. NE PADA MI NA PAMET! Vesna Đogani nakon svih skandala ne želi da se uda za Đoleta, pevačica ne želi više da ćuti, sve javno iznela 21:15 Vip 0
Alo/N.S. NAŠE PESME TRAJU Vesna i Đole Đogani progovorili o fanovima među mlađim generacijama: Ponosni smo! 12:25 Vip 0
Blic/Alo/A.M. ON JE JEDINI MUŠKARAC KOG VIĐAM Slađa Delibašić nikad iskrenije o razvodu sa Đoletom i novim ljubavima: Mnogi me osuđuju 17:19 Vip 0
Alo/N.S. NEKAD SE STIDIM PREZIMENA ĐOGANI! Slađa Delibašić nikad brutalnije o bivšem suprugu Đoletu 11:02 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ĐOLE MI JE PRIJATELJ, NISAM SREĆNA ŠTO MI JE ĆERKA PEVAČICA Slađa Delibašić progovorila o odnosu sa bivšim mužem 14:26 Vip 0
Blic/Alo/A.M. ĐOLE ĐOGANI POZVAO LUNU NA POMIRENJE Denser priznao da je malu Miju video samo preko forografije: Voleo bih da se družimo 19:39 Vip 3
Alo/A.M. ODVRATNA SI Dok je Vesna Đogani imala veliki problem, muž Đole je prozivao i vređao 09:23 Vip 0
Alo/J.J. ANEGDOTA O PRVOM HONORARU Đole Đogani nije mogao da ubedi oca da je zaradio novac sam 19:25 Vip 0
Alo/J.J. ĐOLE IZVREĐAO VESNU! Isplivao snimak na kome Đogani govori supruzi da je ovan i još niz uvreda! 21:25 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. SAUNA I ĐAKUZI, LUKSUZ NA SVE STRANE Slađa Delibašić nakon razvoda dobila vilu u Beogradu na kojoj bi joj svi pozavideli! 09:42 Vip 0
Mondo/Alo/J.M. VESNA ĐOGANI O BRAKU SA ĐOLETOM! Pevačica istakla da ume da bude svojeglava, ali je jedan detalj posebno dirljiv u njihovom odnosu! 14:36 Vip 0
Alo/K.S. NIJE ME DOTICALO ŠTO SAM BILA LJUBAVNICA! Vesna Đogani priznala da li je gledala Đoleta dok je bio u braku, i otkrila ove detalje iz njihovog života 07:34 Vip 2
Kurir/Alo/K.S. KONAČNO JE SVE OTKRIVENO! Ovo je cela dinastija Đogani, sve je počelo od oca Faika i majke Zeide, a evo i ko je kome šta u familiji! 12:05 Vip 2
Alo/K.S. NE GLEDAM JE KAO MAJKU NI KAO MAĆEHU! Ćerka Đoganijevih progovorila o odnosu sa Vesnom i otkrila ove detalje o porodici 07:59 Vip 1
Alo/K.G. ZAVRŠILI U HOTELSKOJ SOBI! Vesna i Đole Đogani otkrili kako su se smuvali, pa denser priznao kada je shvatio da je ona žena njegovog života 15:46 Vip 0
Alo/I.G. OGROMNE GRUDI ISTURILA U PRVI PLAN! Ćerka Đoleta i Slađe Delibašić raspametila u crvenoj lateks haljini! 11:55 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PROGNOZE SU BILE KATASTROFALNE! Vesna Đogani sa knedlom u grlu progovorila o tragičnom gubitku 13:49 Vip 1
Informerm/Alo/K.G. RAZVALIO JE! Đole Đogani oduševljen talentom Darka Lazića: Naučiću ga da igra brejkdens, a on mene kolo! 16:10 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVI SKANDAL DRMA PORODICU ĐOGANI! Đole uhvaćen u prisnom zagrljaju sa nepoznatom devojkom, kamere sve snimile! (VIDEO) 23:05 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57