Alo/N.D. ŠOKIRALA Marina Visković otkrila koliki joj je bio najveći bakšiš, potom potkačila devojke koje se snimaju za Onlyfans 12:40 Vip 0
Alo/N.D. DUŠU SAM POVRATILA, BILO JE BLAMANTNO Nataša Bekvalac prisetila se svog pijanstva, pa priznala: Volim da popijem (VIDEO) 09:40 Vip 0
Alo/N.D. ODUŠEVILA JAVNOST Dok Đani za novac pije iz nošenih cipela, Maja Berović ODBILA OGROMAN BAKŠIŠ (VIDEO) 08:30 Vip 1
Alo/N.D. PODIGLI KLUB NA NOGE Nataša i Rasta u Parizu prvi put uživo otpevali pesmu "Iz daleka", publika oduševljena(VIDEO) 21:00 Vip 0
Alo/N.D. SVAKI PUT MI SE ZNOJE DLANOVI Tea Tairović otkrila šta joj pričinjava najveću tremu, pa poručila: Jedno to sam prava ja! 16:10 Vip 0
Pink/Alo/N.S. DOBRO VEČE GADNI ŽIRI Šok, pljušte prozivke u Zvezdama Granda: Ti i ja smo već imali problem 09:30 Vip 0
Alo/N.S. HIT SNIMAK! Teodora Džehverović dozvolila publici da je udara po zadnjici (VIDEO) 08:50 Vip 0
Alo/N.S. SRAMOTA Dok su svi mediji u Srbiji preneli vest o spektaklu u Areni, RTS ignorisao (FOTO/VIDEO) 14:14 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. BACILI MU BRUSHALTER I GAĆICE Ovaj detalj sa koncerta je svima promakao, a evo kako je Lukas reagovao 13:30 Vip 0
Alo/N.S. TO MI JE OSTALO BAŠ UREZANO Milica Pavlović otkrila svoj najveći bllam sa nastupa (FOTO/VIDEO) 08:40 Vip 0
Alo TRETIRAJU JE KAO KRALJICU Neda Ukraden još jednom potvrdila da je jedna od najvećih balkanskih zvezda (FOTO) 15:53 Vip 1
Kurir/Alo/N.S. PRATIO ME JE U KOLIMA Ćana otkrila kako se upoznala sa svojim suprugom: To je sudbina! 09:40 Vip 0
Alo/N.S. ŠOK! TROJE LJUDI POGINULO NA NJENOM NASTUPU Ćana ogolila dušu, pa podelila najveću životnu tragediju 22:25 Vip 0
Blic/Alo/A.M. TEŠKO MI JE ŠTO MORAM DA SE RASTANEM OD NJE Darko Lazić otkrio sve o odnosu Katarine i njega 14:00 Vip 0
Republika/Alo/N.S. KNEZ ME TERA DA POPIJEM RAKIJU PRED NASTUP Velika ispovest Ksenije Knežević, ogolila dušu, pa progovorila o svemu 20:57 Vip 0
Alo! / O. K. RASPAMETILA PUBLIKU VRELIM IZDANJEM Seka Aleksić zapalila klub mrežastim komadima odeće (FOTO) 14:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37