VOJAŽ POBESNEO NA NASTUPU Reper doživeo pomračenje, prisutni se uplašili za svoju bezbednost, a u sve umešana i Tea Tairović 07:15 Vip 0
BIKOVIĆ IMAO PRVI MUZIČKI NASTUP Glumac zapevao svoju novu pesmu pred publikom, poslušajte kako zvuči hit na ruskom jeziku 09:45 Vip 0
PRVI NASTUP MIRKA KODIĆA NAKON SMRTI SINA Jedva drži harmoniku, na ivici suza, dobio gromoglasan aplauz 21:55 Vip 0
CIFRA OD KOJE BOLI GLAVA! Viki Miljković uzima pravo bogatstvo za novogodišnju noć, otkriveno i ko će nastupiti sa njom 15:50 Vip 0
"OVO JE HOROR, KAO DA GLEDAM SVOJU BABU" Madona zgrozila fanove na nastupu, kraljica popa na udaru kritika 11:29
"NAJVEĆI BLAM NA ESTRADI": Džehvi okrenula zadnjicu publici i mešala u tanga gaćama, snimak sa nastupa izazvao gnev javnosti 10:00 Vip 3
OSTAO JE GORAK UKUS RATA Saša Kovačević nikad iskreniji nakon što mu je otkazan nastup u Hrvatskoj 16:41 Vip 0
CRNI CERAK IZVEO DETE NA BINU! Skandalozni postupak repera naišao na veliku osudu javnosti, a tek kad čujete o čemu peva 09:55 Vip 0
UDARANJE PATIKOM U GLAVU JE NIŠTA! Desingerica otkrio šta će uraditi na nastupu, nakon što je brutalno isprozivan 15:25 Vip 0
VIDEO SAM NJENE KLIPOVE Mile Kitić brutalno o Jovani Jeremić, pljušte prozivke na račun voditeljke 10:09 Vip 0
Vesna Đorđević HRVATI PLAĆAJU MILJANU KULIĆ 5000 EVRA! Evo šta za taj novac mora da uradi! 10:00 Vip 0
N.Denda OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Otkriveno koliki je honorar Miljane Kulić, za nastup u klubu uzima više od pevača 10:20 Vip 0
N.Denda OGLASILA SE JANA NAKON HAPŠENJA! Pevačica van sebe, ne može da veruje šta je snašlo: Moram da dođem sebi! 10:26 Vip 0
N.Denda KAKAV BLAM! Miljana Kulić se popela na binu, sve joj kipi, publika se smeje (VIDEO) 14:20 Vip 0
D.Rakočević DRŽI JE I NE PUŠTA Aca Lukas našao novu devojku? Niko nije očekivao da će baš pred svima da navale jedno na drugo! 14:13 Vip 0
Amina Jusović NATAŠI BEKVALAC SEVNULE TANGE Održala nastup u providnoj haljini, do zore pravila lom, a evo šta je pevačica uradila usred pesme! (FOTO) 13:05 Vip 0
Amina Jusović PREKINULA KONCERT ZBOG INCIDENTA Poznata pevačica odbranila fana od obezbeđenja, njen potez se masovno širi mrežama (VIDEO) 12:30 Vip 0
Amina Jusović SKANDAL NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ Muškarac iz publike dodirivao pevačicu po intimnim delovima, evo kako je ona odreagovala! (VIDEO) 10:30 Vip 0
Kurir/Amina Jusović "ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE" Goca Tržan ispričala kako se jednim potezom rešila navalentnog muškarca: To što je radio bilo je nekulturno! 06:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37