Alo/N.D. "PLAKALA JE I NIJE ŽELELA DA PEVA" On je napravio jedan od najvećih hitova Vesne Zmijanac, a sada je otkrio nepoznate detalje saradnje 09:10 Vip 0
Alo/M.R. OSAM DUŠA NASTRADA ISTOG TRENA... Potresni stihovi o nastradalim đacima: Zaplakala bi i granitna stena 14:01 Hronika 0
Alo/M.V. KEBA SE RASUO U KOMADE Njegova smrt ga je užasno pogodila, pevač otkrio do sada nepoznate detalje iz života Džeja Ramadanovskog 13:10 Vip 0
Alio/M.V. MAHRINA OPLELA PO ELENI Ispivali novi detalji sukoba, netrpeljivost je sve veća, a ono što je pevačica rekla Kitićevu će izbaciti iz takta 10:00 Vip 0
Informer/Alo/M.V. RADILA JE KAO KONOBARICA Ana Nikolić otkrila nepoznate detalje života, a evo kako su njeni roditelji reagovali na to 10:35 Vip 0
Alo/A.J. SCENOGRAFIJA SE DOPALA I BUDUĆOJ KRALJICI Luk Blek na prvoj probi, na sceni mu se pridružili i oni, ovako sve izgleda! (FOTO) 19:36 Vip 0
Alo/A.J. POSLALA BRUTALNU PORUKU Ana Kokić bez pardona: Moje srodne duše, bile su bez duše! 20:20 Vip 0
Alo; ZARAZNA PESMA SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA Srbi sročili recitaciju o Kesiću i Olji, pa poentirali na Marčelu i Vidojkoviću! 18:46 Vesti 1
Alo/A.J. U ŽELJI DA SAČUVA KOSOVSKE PESME OD ZABORAVA Milan Vasić otpevao pesmu "Bolna ljuba, bolna leži", premijera spota zakazana za ovaj dan! 19:25 Vip 0
ALO/D.L. VRAĆAJU SE DANI POBEDE Nova pesma "grobara" pred bitku Partizana za fajnal-for Evrolige (VIDEO) 22:45 Sport 0
24sedam/Alo/B.S. PEVAČICA OTKRIVA DA IZA NJENE PESME STOJI TUŽNA PRIČA Tijana Bogićević peva o Laćinoj tragičnoj smrti 08:10 Vip 0
Alo/N.D. VELIKA ČAST Evo šta otvara Danijel Alibabić, pevač ne krije uzbuđenje zbog ovoga, a sada je sve otkrio 17:35 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. NA KONCERTU JE SAZNALA DA JOJ JE OTAC UMRO Život poztnate pevačice šokirao je javnost, prošla je kroz pakao, a najbolja drugarica je u braku sa njenim bivšim mužem! 16:15 Vip 0
Alo/A.J. "NEMAM SNAGE DA JE OTPEVAM CELU" Ova pesma Dejana Matića krije veliku tugu, napisana je po istinitom događaju, a evo kome je posvećena! 19:11 Vip 0
Pink/Alo/B.S. ISTINITA PRIČA PRETOČENA U TEKST Ovo je pesma koju Dejan Matić ne može da otpeva a njegova je, pesma nosi veliku bol 10:00 Vip 0
Alo/A.J. SKANDAL Isplivao snimak na društvenim mrežama, Đani i Stoja u nikad prisnijem odnosu, ne skidaju osmeh sa lica! (FOTO+VIDEO) 15:30 Vip 0
Alo/M.V. KRAJIŠNIK OTVORIO DUŠU! Baja Mali Knindža progovorio o golgoti kroz koju je prošao: Bio sam satanizovan 12:04 Vip 0
Alo/A.J. NEMA ŠANSE DA JE IKO PREPOZNA Sanja Vučić sa perikom u gej klubu, evo šta je tamo radila! (FOTO) 17:30 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1