Alo/A.J. NIJE JOJ LAKO Ivana Selakov na mukama zbog jedne situacije, ispričala šta je doživela pa zatražila pomoć od fanova (VIDEO) 20:50 Vip 0
Alo/A.J. OVO SE UČI U OSNOVNOJ ŠKOLI Nakon što je optužila koleginicu za krađu pesme, Elena Kitić je zbog ovoga postala predmet ismejavanja na društvenim mrežama 18:01 Vip 0
Alo/A.J ZAPALILA REGION SE*SI SCENAMA IZ KADE Milica Jokić nakon duže pauze oduševila sve novom pesmom, a na spot niko neće ostati ravnodušan 17:13 Vip 0
Alo/Mili Čolić PESME DARE BUBAMARE SU KANCEROGENE Izvorinka Milošević oplela po koleginici 08:00 Vip 0
Alo/E.B. BUKTI NOVI ESTRADNI RAT Mahrina žestoko odgovorila Eleni Kitić na optužbe da joj je ukrala pesmu, a onda joj poslala jasnu poruku! (FOTO) 17:10 Vip 0
Alo/E.B. ŠOK OPTUŽBE ELENE KITIĆ NA RAČUN MAHRINE Miletova ćerka van sebe zbog ovoga što se desilo, hitno se oglasila, tvrdi da je krađa u pitanju! (FOTO) 16:47 Vip 0
24sedam/Alo/N.D. TO NIKO NIJE ZNAO Ova pesma je veliki hit Seke Aleksić, danas je svi pevaju, a zapravo je bila namenjena ovoj pevačici! 12:00 Vip 0
Alo/N.D. IZA REČI SE KRIJE VELIKA TRAGEDIJA Ovu Čolinu pesmu svi obožavaju, a malo ko zna da je nastala po istinitom događaju! 10:20 Vip 0
Alo/N.D. OVO JE NAJSKUPLJA PESMA NA ESTRADI Šokiraćete se kada saznate koja numera je u pitanju, otpevala je Ana Nikolić! 14:15 Vip 0
Alo! ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju "Baltiku" novi hit radio Severinin producent, otkrili šta priželjkuju i kakvi su im planovi! (VIDEO) 12:32 Vip 0
Alo; JEZIVA TAJNA SFRJ! Zbog ove pesme se toliko ljudi ubilo da je Tito zabranio da se peva! 09:46 Vesti 0
Alo! Emir Đulović objavio prvi singl sa novog albuma, filmske priče koja prati spot sve ostavlja bez daha 18:38 Vip 0
D.R. KAO IZ FILMA ZA ODRASLE Srpski pevač u sedmoj deceniji u vreloj akciji sa devojkom iz Brazila, ovo morate da vidite! 13:21 Vip 0
Alo/Milan Đuričić AMBICIOZNA NAKON TAKMIČENJA ZA PESMU EVROVIZIJE Zejna Murkić: Planiram da budem romska Rosalija! 08:00 Vip 0
Alo/M.K. RASKRINKALA ANU NIKOLIĆ Milica Pavlović progovorila o aferi "Provereno", pa otkrila da se nikada nisu srele 19:00 Vip 0
Alo! TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA PROMENILA JE SVE Ljubavna priča Milene Čeranić zaledila krv u žilama.. 15:52 Vip 0
Alo/V.Đ. PRVO VRAČARE, POSLE ZEMLJOTRES... Evo zašto duet Emine i Pejovića još uvek nije ugledao svetlost dana 01:00 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. "SAMO MI SE SPAVA" Ovo je tekst pesme koju će Srbiju predstavljati na Evroviziji 10:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1