Alo/N.S. TONI SMRŠAO ČAK 30 KILOGRAMA Dragana Mirković otkrila tajnu uspeha i odličnog izgleda njenog supruga (FOTO) 13:10 Vip 0
Alo POTPUNI MUZIČKI ZAOKRET! Poznati pevač izdvojio pozamašnu sumu novca za svoj novi spot! (FOTO) 12:25 Vip 0
Blic/Alo/N.S. CECA SE SA SESTROM OPUSTILA NA SVADBI MIHAJLA I MARINE Pevačica uživala sa porodicom na slavlju Šaulića (FOTO) (VIDEO) 07:30 Vip 0
Alo/N.S. PREKO 400 ZVANICA I NAJSKUPLJI MENI Ovo su svi detalji glamurozne svadbe Šabanovog sina Mihajla Šaulića 15:00 Vip 0
Blic/Alo/N.S. VALJALA SE PO PODU Ana Nikolić objavila fotke koje su mnogi osudili, komentari samo pljušte (FOTO) 13:45 Vip 0
Pink/Alo/N.S. OPLELA PO ZADRUGARIMA Sandra Rešić bez dlake na jeziku dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima 21:45 Vip 0
Alo/N.S. NAUČILA SAM DA SE NOSIM SA TIM Zorja Pajić o zdravstvenom problemu sa kojim se bori godinama 21:25 Vip 0
Alo/N.S. DRASTIČNO SMRŠAO Uroš Živković otkrio da su ga mnogi kritikovali zbog fizičkog izgleda, a sada je u top formi (FOTO) 17:40 Vip 0
Alo/N.S. BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ LJUBI VIKI MITROVIĆ Zadrugarka napravila opšti haos nakon što je javno objavila njihovu fotku (FOTO) 17:14 Vip 0
Exkluziva.ba/Alo/N.S. NJENI RODITELJI IM BRANILI LJUBAV Ovako izgleda supruga Dina Merlina, pevač podelio njihovu zanimljivu priču (FOTO) 16:40 Vip 0
Informer/Alo/A.M. DRALA SAM SE NA UNUKU Vesna Zmijanac o privatnom životu retko priča, a sada je otvorila dušu i progovorila o svemu 10:02 Vip 0
alo.rs/S.Ć. "DOĐI DRAGA DA ŠTEDIMO STRUJU" ODJEKUJE SRBIJOM Rade Jorović za sebe kaže da je prorok i otkriva kako je nastala pesma 18:36 Razonoda 0
Alo/N.S. BEZ TRUNKE ŠMINKE, POKAZALA ZANOSNE OBLINE Milica Pavlović usijala društvene mreže fotkama u bikiniju (FOTO) 16:00 Vip 0
Alo OVI MOMCI OSVAJAJU BALKAN Collapse bend objavio novi hit, devojke odlepile za njima - sada je jasno i zašto (VIDEO) 12:00 Vip 0
Slobodnadalmacija/Alo/N.S. SPASILA SAM GA OD DROGE! Potresna ispovest Danijele Dvornik, progovorila o životu sa pokojnim pevačem 11:30 Vip 0
Alo/Đ.M. Novi dugo očekivani album Kikija Lesendrića i Pilota izlazi danas nakon šest godina od prethodnog 11:15 Vip 0
Alo/N.S. OTKRILA VELIKU TAJNU Ceca Ražnatović progovorila o braku sa Arkanom, ovaj detalj javnost nikada nije saznala 10:25 Vip 0
Alo/N.S. ZA TO SI ROĐENA! Anastasija Ražnatović uputila emotivne reči Aleksandri Prijović (FOTO) 14:45 Vip 0
Blic/Alo/N.S. NISAM IMALA GDE DA SE VRATIM POSLE AMERIKE Nataša Bekvalac šokirala sve ovom izjavom: Trenutno smo u stanu "na dan" 10:15 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25