"KAD BIH OPET MOGAO GLEDATI" Beograđanin kupio stari diktafon, a kada je čuo snimak, srce mu je bilo slomljeno (FOTO) 11:03 Vesti 0
Nikola Nenadović PODIGNUTA TRI PRSTA I "OJ KOSOVO KOSOVO" Devojčica oduševila pesmom u manastiru Crna Reka (VIDEO) 16:01 Vesti 0
Aleksandar Vulić ČUVENA PESMA EKV POSVEĆENA KOMANDANTU JSO?! Milan Mladenović napisao "Tatoo" za druga i komšu Legiju! 12:46 Hronika 0
M.Georgijev PESMA "POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE" SE SAMA PISALA Činjenice koje niste znali o njenom nastanku (VIDEO) 14:30 Razonoda 0
Ermin Biberović PROCURIO URNEBESNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ Voditeljka napravila haos u studiju, a onda poručila samo jedno! (FOTO) 22:39 Vip 0
Ermin Biberović BALADA PISANA SAMO ZA NJEGA! Nenad Jovanović izbacio deo balade s Banetom Opačićem, javnost naježena pesmom satkanom od emocija! 15:15 Vip 0
Maša Georgijev MAJLI SAJRUS BRUTALNO ISKRENA Objašnjava pravo značenje reči pesme “Cveće“, nije ono što mislite da jeste! (VIDEO) 19:00 Žena 0
Ermin Biberović POSLE ŠOKANTNOG IZNENAĐENJA Milica Pavlović zakazala venčanje za ponedeljak! 16:20 Vip 0
Nedeljko Kiš/ Ermin Biberović "VIŠE PUTA MI JE BILA UGROŽENA BEZBEDNOST" Skupoceno izdanje Jovane Jeremić povodom snimanja spota i pesme, na njoj više hiljada evra! (FOTO/VIDEO) 16:00 Vip 0
Milica Veličković NOVA PROVOKACIJA! Ema Radujko i Teodora Džehverović objavile pesmu na isti dan, pljušte komentari, usijale se društvene mreže! 08:10 Vip 0
Milica Veličković ISPLIVAO DEO NOVE PESME ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Pevačica jedva čekala da obelodani sve, publika oduševljena: "Au, kakav tekst" 13:25 Vip 0
Milica Veličković ANA ĆURČIĆ TOLSTOJ Emotivnom pesmom se oprostila od Zvezdana: "Zbogom, ćelavi..", suza joj kanula na papir, i kamen bi zaplakao 11:15 Vip 0
Amina Jusović U SUZAMA ZBOG KOLEGE Klavijaturista Dijamanti benda oteo pevaču bivšu devojku, na venčanju svoju dragu ugledao pored druga! 11:30 Vip 0
Amina Jusović "LUK BLEK SE RAĐA U ĐAVOLJOJ POSTELJICI" Maja Nikolić surova o našem nastupu na Evroviziji, žestoko potkačila ovogodišnjeg predstavnika! 12:33 Vip 1
Milica Veličković PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE DANICE CRNOGORČEVIĆ! Pevačica u beloj haljini ponosno pokazala stomak, a svi su primetili ovaj detalj (FOTO) 21:42 Vip 0
Milica Veličković TRAGIČNA SUDBINA NAŠE GLUMICE Razvela se posle godinu dana braka, izgubila bebu u petom mesecu, a detalji njenog života nateraće vam suze na oči 17:25 Vip 0
Milica Veličković TAMARA MILUTINOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM! Htela da radi estetski zahvat u trudnoći, doktorka je pitala: "Da li si normalna?" 16:50 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0