Milica Veličković "MOJE DETE JE MOJA TUGA, ZAUVEK" Goca tržan o majčinstvu i razvodu, ovu stvar nikada neće zaboraviti 12:50 Vip 0
Milica Veličković "U MOJE VREME JE SVE BILO DRUGAČIJE" Leontina otvorila dušu i progovorila o svemu, evo šta je imala da kaže za Luka Bleka 08:50 Vip 0
Alo/M. Veličković EMIR LAPSUS U LJUBAVNOM TROUGLU! Pevač se našao u jeku skandala, evo koga ljubi 08:30 Vip 0
N.Denda EVO ŠTA SE KRIJE IZA POBEDNIČKE PESME NA EVROVIZIJI Optužuju Lorin da je plagijat, a mnogi nisu ni čuli o čemu peva 17:20 Vip 0
D.Lučić NIKO NIJE PRIMETIO O KOME SE RADI Fudbaler se uključio na Evroviziju i čitao glasove estonskog žirija (VIDEO) 10:54 Sport 0
RTS; Alo; DA LI JE OVO DOKAZ? Svake godine je pogađao pobednika na Evrosongu, uzeo milione, a onda je iznenada pronađen mrtav! 20:53 Vesti 0
Alo/Milica Veličković POPULARNA GLUMICA ODUŠEVILA JAVNOST Ljudi je slušaju i ježe se, komentari se samo nižu 11:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković "NIŠTA ME U ŽIVOTU NIJE TAKO POGODILO" Katarina Grujić progovorila o smrti bliske osobe, prisetila se uspomena, pa zaplakala 08:20 Vip 0
Alo/Milica Veličković "NEMAM SNAGE DA SE VRATIM NORMALNOM ŽIVOTU" Katarina Živković skrhana bolom, oglasila se na Instagramu i smogla snage da poruči jedino ovo 14:10 Vip 0
Alo/Milica Veličković PANONSKI MORNAR BI DANAS NAPUNIO 70 GODINA Ceo Balkan je plakao za njim, a sahranjen je uz pesmu koju je posvetio svojoj supruzi 13:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković TUŽAN DAN ZA ESTRADU Pevačici dijagnostikovana neizlečiva bolest, zauvek se povukla sa javne scene 09:50 Vip 0
PulsOnline/Alo/Milica Veličković "RODITELJI SU ME SE ODREKLI" Potresna ispovest pevačice šokirala javnost, a obrt koji je usledio otapa i najtvrđa srca 09:30 Vip 0
Kurir/Alo/Milica Veličković POZNATA PEVAČICA PROGOVORILA SVOM ŽIVOTU Otkrila sa kojim kolegom je veoma bliska, a on zauzima posebno mesto u njenom srcu 08:50 Vip 0
Alo/Milica Veličković BATALILA GLUMU, PA SE LATILA MIKROFONA! Glumica odlučila da menja profesiju, pa se bacila na posao, ovaj obrt niko nije očekivao 15:00 Vip 0
Alo/Milica Veličković ISPLIVALI DETALJI IZ ŽIVOTA MARINE STANKIĆ! Pevačica otkrila sve intrige na estradi, pa kolegama uputila ove reči 13:20 Vip 0
Alo/Milica Veličković NEPREPOZNATLJIV! Evo kako je nekada izgledao Luk Blek, niko ne bi rekao da je ovo on (FOTO) 11:40 Vip 0
Alo/M.V. ELMA SINANOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ESTRADI Pevačica razvezala jezik o svemu, pa otkrila šta to koleginice rade 10:40 Vip 0
Alo/M.V. NEKADA SIROMAŠTVO, DANAS IZOBILJE Pevač otkrio da je prvu gitaru kupio na kredit, i dalje se seća oskudnog života, a jednu stvar posebno ističe 14:10 Vip 0
Alo/M.V. OPTUŽEN JE ZA SATANIZAM, A NJEGOVA TETOVAŽA ZAPUŠILA JE USTA SVIMA! Luk Blek ovim činom razoružao je sve zle jezike 13:49 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0