KAKVI BEDNICI, KRIŠOM FOTKAJU ŽENSKE ZADNJICE U TERETANI Sramna reklama beogradskog fitnes centra digla Srbiju na noge 12:26
LJUDI SE KRSTE KAD JE VIDE Ruskinja u teretani radi ono što ne može nijedan muškarac (VIDEO) 14:40 Razonoda 0
GLUMICA DOŽIVELA VRHUNAC NA SPRAVI ZA VEŽBE! Skandalozna izjava, progovorila o svemu bez trunke blama 23:59 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POKAZALA GAĆICE Voditeljka spustila helanke, društvene mreže se usijale od komentara! 15:15 Vip 0
TO MOŽE SAMO ONA Dženifer Lopez u nespojivoj kombinaciji prošetala do teretane, a u ovaj detalj su svi gledali 17:29
VODITELJKA IZDOMINIRALA U TERETANI ! Jovani sevnule grudi na treningu, a tek da vidite zadnjicu, od ovih kadrova padaju vilice 18:25 Vip 0
"DA LI SI TI ŽENO NORMALNA?" Mama došla u teretanu sa bebom, ono što je uradila je sve ostavilo bez teksta 12:41
DOZIVALA GA U POMOĆ, A ONDA... Nesvakidašnja scena u teretani, čovek seo devojci NA GLAVU (VIDEO) 12:40 Razonoda 0
U PRVOM PLANU ZATEGNUTA ZADNJICA Kaja Ostojić pokazala telo posle treninga, fotkom iz teretane raspamerila pratioce 19:34 Vip 0
RIMLJANI SU NA NAŠOJ TERITORIJI BILDOVALI U TERETANI I PLAĆALI FITNES ČLANARINE Sve se odvijalo usred Čačka! (FOTO) 15:43 Vesti 0
VODITELJKA POZIRALA U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU! Jovana Jeremić sa dekolteom i u teretanu, komentari pljušte kao ludi 16:35 Vip 0
"SAMO SEDIŠ TU I SNIMAŠ SE" Emin video iz teretane digao buru na mrežama, o njenoj reakciji svi pričaju 14:06
"OVO JE ČISTA MIZOGINIJA" Video fitnes instruktorke iz teretane podelio muškarce i žene, da li je vama okej ovo ponašanje? 11:35
BUJNE GRUDI SAMO ŠTO NE ISPADNU: Snimak Teodore Džehverović 10 dana nakon operacije napravio haos, a tek kad je spustila kadar... 13:50 Vip 0
"RIZIKUJEŠ ŽIVOT NEROĐENOG DETETA" Trudnicu razapeli na društvenim mrežama jer redovno ide u teretanu, koje je vaše mišljenje? 15:09
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56
KAD JE DEKOLTE VAŽNIJI OD KOŠARKE Haos na terenu, piše se istorija, ali ovog navijača ja zanimalo nešto drugo (VIDEO) 12:39