U NIKINCIMA PREDATO NOVO NAORUŽANjE I VOJNA OPREMA Ministar Vučević uveren da će operativna sposobnost Vojske Srbije biti značajno unapređena 13:31 Vesti 70
VOJNI LEKARI VOLONTIRAĆE ZA SIROMAŠNE Vučević najavio saradnju sa Crkvom i Verskim dobrotvornim starateljstvom 14:14 Vesti 63
TO JE NAPAD NA SVE NAŠE MAJKE I NA SVU NAŠU DECU Miloš Vučević poslao jasnu poruku: "Ovo su sudbinski izbori, ali izbor je jasan!" 16:35 Vesti 58
NAJVAŽNIJI IZBORI U 21. VEKU! Vučević: Mi pred građane izlazimo čistog obraza sa jasnim rezultatima 13:00 Vesti 30
VUČEVIĆ ODBRUSIO NA SRAMNU OBJAVU POTRČKA IZ PRIŠTINE "Kako samo pravilno pišu srpski kad vređaju onog koji im je najveći trn u oku" 22:35 Vesti 97
Vučević jasan: Ako pobedi Đilasova lista, odmah će uvesti sankcije Srbiji, lobiraće za NATO, a srpski narod proglasiće genocidnim 09:55 Vesti 93
SASTANAK MINISTARA ODBRANE SRBIJE I TURSKE "Ohrabruju uveravanja koja smo dobili po pitanju bezbednosti srpske zajednice na Kosovu i Metohiji" 14:10 Vesti 27
MINISTAR ODBRANE PORUČIO "Brnabić na sednici SB UN upoznala svet sa stvarnom situacijom na KiM" 10:34 Vesti 58
"KAO RUKOM MOŽE DA BUDE ODNEŠENO AKO SE NA VLAST VRATE ONI KOJI SU UNIŠTAVALI SRBIJU" Vučević o opoziciji : Setimo se šta je njihova politika i kakva bi Srbija pod njima 12:45 Vesti 51
Vučević najavio veliku diplomatsku aktivnost: S predsednikom u Kinu, susreti sa ministrima odbrane Nemačke, Turske i Amerike 11:20 Vesti 156
VUČEVIĆ NAJAVIO BRZO ZAKAZIVANJE SEDNICE GO SNS "Na proslavi 15 godina stranke ulazimo u izbornu kampanju" 19:01 Vesti 70
Vučеvić: Za 24 časa pala jе laž protiv prеdsеdnika Vučića i Danila kao blato s točkova, timе sе samo ruši Srbija 18:59 Vesti 119
Sastanak ministra Vučevića sa novoimenovanim ambasadorom Kine Li Mingom, evo koje su poruke 14:17 Vesti 106
"SITUACIJA JE UZNEMIRUJUĆA" Vučević: Kurti ne odustaje od svog krajnjeg cilja, a to je da nema Srba 08:40 Vesti 100
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
NIKADA NA PRAZAN STOMAK Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu 17:32