"OPOZICIONI MEDIJI DOPRINOSE ATMOSFERI MRŽNJE" Irena Vujović osudila uvredljive komentare upućene premijeru Vučeviću 18:47 Vesti 0
AJD' TI MALO NA RESPIRATOR! Monstruozne reči upućene Vučeviću samo zato što ima koronu! SRAMAN NAPAD, NEMAJU NI GRAM ČOVEČNOSTI 15:07 Vesti 41
"SRAM VAS BILO DA PLAŠITE NAROD!" Vučević: Niko nije lud da ugrožava bilo koji deo Srbije i da se igra sa sudbinom sopstvenog naroda! 16:38 Vesti 18
OŠTRA OSUDA PREMIJERA NA NOVE PRETNjE PREDSEDNIKU VUČIĆU Vučević: Ovo što se dešava je vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije (FOTO) 13:58 Vesti 38
PREMIJER DEKLASIRAO PARANDILOVIĆA Vučević: Ja na uvrede ne odgovaram uvredama, ima vas na snimcima kako pričate da je politika Aleksandra Vučića najbolja a sada nam držite predavanja 12:55 Vesti 32
JASNA PORUKA PREMIJERA OPOZICIJI: Niste čuvali ni vazduh, ni nebo, ni zemlju - Ne daj bože da dođete na vlast, dali bi Rio Tintu sve da kopa 11:13 Vesti 49
U KRAGUJEVCU SE PONOVO PIŠE ISTORIJA NAŠE AUTOINDUSTRIJE: Premijer Miloš Vučević o novoj proizvodnoj liniji za "grande pandu" 19:57 BIZ 33
PROBLEM KLIMATIZACIJE U NARODNOM FRONTU REŠEN ZA SAMO DVA DANA! Vlada Srbije se pobrinula da buduće mame imaju najbolje uslove za porođaj! 06:00 Vesti 30
VUČEVIĆ O SRAMNOJ "KARIKATURI" U "RADARU" Vi ste ti bez obraza, savesti, ljudskosti, poštenja i časti (FOTO) 15:10 Vesti 27
PREMIJER VUČEVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE PORODICI NASTRADALOG POLICAJCA: Nema reči utehe, Nikola je pokazao posvećenost i požrtvovanost 12:48 Vesti 17
VUČEVIĆ SAZIVA HITNU SEDNICU VLADE U ČETVRTAK! Oglasio se GAK Narodni front: Rešavamo sistem klimatizacije 13:03 Vesti 28
"VUČIĆ GLAVNA META ZVICEROVOG KLANA" Vučević: Iz kriminalnih fondova su finansirali određene političke strukture i medije 09:01 Vesti 66
PREMIJER VUČEVIĆ O STRAVIČNIM ZVICEROVIM PORUKAMA PROTIV PREDSEDNIKA SRBIJE: Njima je glavna i jedina meta Aleksandar Vučić 19:50 Vesti 10
VUČEVIĆ OSUDIO ATENTAT NA DONALDA TRAMPA! "Nasilju ne može i ne sme biti mesta u politici" 09:18 Vesti 19
VUČEVIĆ ČESTITAO NAŠIM OLIMPIJCIMA ZNANJA "Srbija će znati kako da svoj svojoj deci obezbedi najbolje moguće uslove za život, učenje i napredak" 18:11 Vesti 13
"BRANITE BOJE NAŠE ZASTAVE DOSTOJANSTVENO, KAO ŠTO STE TO I DO SADA ČINILI" Vučević primio učenike koji su osvojili medalje na međunarodnim takmičenjima 14:01 Vesti 43
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
AMERIKANKA ZAPEVALA "VIDOVDAN" USRED CRKVE Cela sala u suzama, a kada čujete KO je ova žena – neće vam biti dobro! (VIDEO) 22:10 Razonoda 1
ZASLUŽILI STE USPEH Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti 22:02