POČELI PRVI PROBLEMI NA "FARMI 8"! Učesnici ne znaju šta ih je snašlo, evo oko čega je nastao veliki haos! 14:02 Vip 0
UČESNICA UMALO IZAZVALA POŽAR NA FARMI Usledila hitna reakcija, voditeljka uletela na imanje! 10:50 Vip 0
RONI SUZE U ŠTALI! Drama na Farmi, Kiki Nikolić gorko zaplakala, ovo je razlog njenog jaukanja 21:21 Vip 0
MOŽDA JE ŽELELA NOVU KRV, POSLALA MI JE PORUKU I NAPISALA... Milica Kon otkrila detalje pregovora sa Milicom Mitrović o vođenju ''Farme 8'' 21:00 Vip 0
JELENA GOLUBOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST POSTUPKOM! Niko nije ni slutio da je u stanju ovo da uradi, i to na Farmi! 16:59 Vip 0
ZAŠTO MAJA NIKOLIĆ NIJE UŠLA NA FARMU? Konačno otkriven pravi razlog, pevačica zbunila javnost priznanjem! 09:45 Vip 0
LEPOTAN NA MAMU! Ovo je stariji sin Maje Nikolić - pevačica ponosno pokazala čime se bavi Novak 06:30 Vip 0
SKANDAL NA FARMI 8 Učesnica ušla u crveno, pa brutalno napala Božu Džonsa: "Još jednom mi pomeni dete" 20:48 Vip 0
''ČULA SAM DA JE UMRO'' Učesnica Farme ne veruje svojim očima, dočekao je čovek za kog je mislila da je preminuo 20:15 Vip 0
KRISTIJAN ZASPAO ZA STOLOM! Hit scena na Farmi 8 kruži mrežama, Golubović se umorio od seoskih poslova! 19:48 Vip 0
ŠOK NA POČETKU FARME! Poznati rijaliti igrač otkrio da ga je devojka ostavila: Nije mogla da podnese... 19:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MAJE NIKOLIĆ! Donela šok odluku tik pred ulazak u Farmu 8, Kristijan zahteva da uđe! 18:23 Vip 1
''TO MI JE BILO STRAŠNO, STREPELA SAM SKAMENJENA'' Prvo oglašavanje Kristine Spalević nakon Kristijanovog ulaska u rijaliti, ovo mu je zabranila 17:52 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08