Kurir/Alo MORA DA POBEGNE IZ SRBIJE! Baka Prase strahuje za život, plaši se osvete za Kikinu smrt, evo gde započinje novi život! 14:30 Vip 7
Alo.rs MIROLJUB PETROVIĆ OPLEO PO INFLUENSERIMA Baka Prase je jedan od najvećih majmuna, ekspresno da ide kod Peranovića 14:49 Vesti 3
Kurir/Alo/D.S. KANALIO DRUGE, PA UKANALIO SEBE Baka Prase izgubio ogromnu količinu novca, sponzori ga se odriču, evo koja cifra je u pitanju! 12:03 Vip 0
M. Jemović BAKA PRASE PREVAZIĐEN, ON JE SOKAČARA! Istraživali smo ko i zašto prati influensere, odgovori su iznenađujući 07:00 Vesti 0
Alo/Đ.M. PRIČALO SE DA NIJE SMEO DA DOĐE NA SAHRANU Oglasila se majka Kristine Kike Đukić i otkrila pravu istinu o Baka Prasetu, poslala brutalnu poruku! 17:30 Vip 0
Alo/D.S. POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?! 11:16 Vip 4
Kurir/Alo.rs/D. I. BAKA PRASE VEĆ PET GODINA IMA LOŠ UTICAJ Popularni influenser progovorio o odnosu s Kikom! 10:01 Vip 1
Kurir/Alo.rs/D. I. OTAC BAKE PRASETA BIO U BRAKU SA POZNATOM VODITELJKOM Niko ne zna da joj je on bio prvi muž, a onda se sveštenik oženio drugi put! 07:24 Vip 2
Alo.rs/D. I. BAKA PRASE NIJE SMEO DA DOĐE NA KIKINU SAHRANU? Ovo se spominje kao razlog što se jutjuber nije pojavio! 14:50 Vip 0
Novosti/Alo/K.G. BAKI PRASETU GASE JUTJUB KANAL? Zbog Kikine smrti svi traže da se influenseru zabrane snimci! 10:51 Vip 0
Alo.rs/D. I. VESNA ĐOGANI NAPALA BAKU PRASETA I NJEGOVOG OCA Svaka druga reč mu je "pu*i k**ac", ako sveštenik tako vaspitava dete! 09:02 Vip 1
Blic/Alo.rs/D. I. POLICIJA SASLUŠAVA I KIKINOG DEČKA Posle Bake Praseta, izjavu daju i članovi porodice preminule jutjuberke! Nadležni istražuju slučaj 07:42 Vip 0
EKIPA ALO! ONI KVARE NAŠU DECU Stručnjak sve objasnio: Roditelji uopšte nisu svesni koliko je veliki uticaj influensera i jutjubera 07:00 Vesti 0
Alo/I.G. BAKA PRASE JE NAVUKAO VELIKI HEJT NA KIKU I MENE Vojaž priznao kroz šta je prolazio zbog jutjubera, pa progovorio o Kikinom samoubistvu! 16:55 Vip 0
Alo/I.G. MOJ SIN ZNA DA PRETERA, BUJAN JE I NEOBUZDAN! Oglasio se otac Baka Praseta, brani ga od napada nakon Kikinog samoubistva 16:05 Vip 1
Srpski Telegraf/Alo/D.S. KIKA SE UBILA ZBOG DEČKA?! Isplivali novi detalji istrage o smrti Kristine Đukić, ovo joj nije bio prvi put da digne ruku na sebe?! 22:47 Vip 0
Alo/D.S. SVE SE PREOKRENULO, I SAM POSTAO ŽRTVA BULINGA Baka Prase svakodnevno dobija pretnje i negativne komentare, fanovi odlučili da mu pruže podršku 18:39 Vip 2
Srbija Danas/Alo/D.S. ŠOK OBRT! KIKA SE IPAK NIJE UBILA?! Majka Kristine Đukić progovorila o smrti ćerke, ovo je dokaz da priča istinu?! 16:53 Vip 0
Alo/D.S. ŠOK! MOTIV NIJE BIO SAJBER NASILJE? Baka Prase zna pravu istinu o samoubistvu Kristine Kike Đukić, javnost je bila u zabludi?! 07:35 Vip 0
Alo/D.S. OGLASIO SE BAKA PRASE, U SUZAMA ISPRIČAO ISTINU Nakon Kikinog samoubistva, jutjuber prvi put prokomentarisao kroz šta prolazi i rekao svoju stranu priče! 23:21 Vip 7
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37