DEVOJKA BAKE PRASETA U LOŠEM STANJU Hitno se oglasila i saopštila šta joj se dešava "Ima li nade da ozdravim?!" 17:39 Vip 0
BAKA PRASE BRUTALNO ISPROZIVAO ČODU Puklo prijateljstvo između dva jutjubera, sledi žestok rat (VIDEO) 21:31 Vip 0
KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Skinula se devojka Bake Praseta i podelila vrele kadrove, a onda se okrenula otpozadi i bez blama pokazala sve (FOTO) 17:39 Vip 0
BAKU PRASETA POKUŠALI DA OTRUJU Jutjuber ne može da dođe sebi od napada, hitno oglasio i sve javno obelodanio! (FOTO) 20:10 Vip 0
INCIDENT NA OTVARANJU LOKALA BAKE PRASETA Deca se bacala na automobil, roditelji doživeli nervni slom, umalo došlo do kobnog epiloga 15:28 Vip 0
Sonja Andrić EVO ZBOG ČEGA MU JE ZATVOREN RESTORAN Baki Prasetu inspekcija stavila katanac na objekat, ovo je razlog 08:00 Vip 0
Alo/M.V. DECA KOJA SU TO RADILA IMAJU 12 GODINA! Saša Mirković otkrio da je dobijao jezive pretnje, a iza svega stoji Baka Prase (FOTO) 12:25 Vip 0
Alo/E.B. BAKA PRASE NIJE MOGAO VIŠE DA IZDRŽI Konstantno trpi razne napade i prozivke, a sada se direktno obratio svima i poslao snažnu poruku! 07:00 Vip 0
Srpskitelegraf/Alo/E.B. "NIKAKO NE MOGU DA SE SKUĆIM" Baka Prase se hvalio da je kupio luksuzni stan, a tek sada otkrio poražavajuću istinu, prevario je sve! 21:30 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. PROLAZNICI U ŠOKU ZBOG BAKE PRASETA Ono što je sada uradio razbesnelo je sve, da li je moguće da se usudio na ovo?! (FOTO) 09:17 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. BIVŠA ZAPOSLENA KOD BAKE PRASETA ZAJECALA NA SAV GLAS Tvrdi da ju je trudnu otpustio u 5. mesecu, ne može da veruje šta joj je uradio! 09:08 Vip 0
Alo/E.B. DRAMA U NOVOM SADU ZBOG BAKE PRASETA Masa dece se okupila i iskakala pred automobile, upućen javni apel, skandalozni snimak razbesneo Srbiju! (VIDEO) 19:11 Vip 0
o.k. DOK SE UBIJAJU SRPSKA DECA ONI PARADIRAJU PARAMA Reperi opleli po kolegama brutalno i bez ustezanja! 19:57 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. DOŽIVEO FIJASKO Baka Prase je bio najplaćeniji Jutjuber, a sada je isplivalo koliko je zaradio prošlog meseca, šok! (FOTO) 09:15 Vip 0
Alo/N.D. STAJU NA LUDI KAMEN Baka Prase i Anja Bla spremni da ozvaniče vezu, jutjuber priznao: Sa njom ću provesti ostatak života! 19:20 Vip 1
Alo/E.B. "STRELJALA ME JE POGLEDOM, BOGDAN MI SE IZVINJAVAO" Zorannah raskrinkala Baku Praseta i njegovu devojku, otkrila detalje o njima koje niko nije znao i šokirala sve 09:21 Vip 0
Alo/N.D. "JA DA DONIRAM NOVAC ZA TURSKU, JESTE LI OBOLELI" Sramna izjava Bake Praseta nakon zemljotresa u kojem je NASTRADALO 12.000 LJUDI 11:51 Vip 0
Alo/N.D. "SVE ŽELJE SAM JOJ OSTVARIO" Baka Prase priredio rođendansko iznenađenje Anji Bla, NJEGOVA ČESTITKA IZAZVALA LAVINU KOMENTARA (FOTO) 11:00 Vip 0
Blic/Alo/N.D. Podignuta krivična prijava protiv muškarca koji je bacio Molotovljev koktel na lokal Bake Praseta: STIGLO SAOPŠTENJE MUP-A 18:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04