Alo/Đ.M. PRETUČEN BAKA PRASE?! Jutjuber objavio šokantne fotografije svog lica i fanove ostavio u čudu! (FOTO) 21:37 Vip 2
Alo/Đ.M. BAKA PRASE JAVNO ŠUTNUO DEVOJKU! Jutjuber objavio skandaloznu poruku i poručio Anji samo jedno, a ona uradila još goru stvar! (FOTO) 11:35 Vip 0
Alo/M.K ŽESTOK UDARAC ZA JUTJUBERA! Fanovi žestoko isprozivali Baka Praseta i podržali Vojaža, ne zna šta ga je snašlo 21:12 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠTETA JE 50.000 EVRA! Baka Prase napravio incident sa luksuznim automobilom, morala hitno da interveniše i policija! (FOTO) 17:00 Vip 0
Alo.rs/M.A. SRAMNO PONAŠANJE BAKE PRASETA I ANJE Ocu - svešteniku pokazivao golu zadnjicu svoje devojke, ljudi ih osudili kao nikad do sad (FOTO) 14:20 Vip 0
Alo/M.M. OVO NIJE OČEKIVAO! Baka Prase poslao poruku Jeleni Đoković! Odgovor ga je šokirao! (VIDEO) 09:50 Sport 2
KAKVI SU OVO KOMPLEKSI! Baka Prase se bahati dok plaća račun od preko 2.000 evra u noćnom klubu, javnost zgrožena ponašanjem jutjubera (FOTO) 11:21 Vip 1
Alo.rs/M.A. NI SAM NE ZNA KAKO JE ŽIVEO BEZ NJEGA Baki Prasetu vraćena luksuzna mašina posle četiri meseca, jutjuber odmah nastavio da divlja ulicama Beograda (VIDEO) 17:03 Vip 0
PLJUŠTE UVREDE SA SVIH STRANA! Baka Prase objavio fotku svoje polugole devojke, jutjuber ovim postupkom još više navukao gnev javnosti! (FOTO) 21:45 Vip 3
Alo.rs/Kurir/T.Đ Baka Prase vozio sa falsifikovanom dozvolom, a zbog ovog prekršaja mu preti robija, a evo i na koliko godina! 08:01 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. ČAK JE I ON ŠOKIRAN Baka Prase zgrožen ponašanjem svog kolege jutjubera nakon brutalnog omalovažavanja žena, poslao jasnu poruku svima! 21:31 Vip 0
Alo.rs/Đ.M. NAKON PRIVOĐENJA I ODUZIMANJA LAMBA! Jutjuber objavio sliku iz luksuznog automobila: Baka Prase sada otkrio pravu istinu o svemu! (FOTO) 16:58 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
NAJBOLJI DATUMI ZA KIĆENJE JELKE Veruje se da će privući novac i ljubav, a oterati nesreću, ako to uradite na ove dane u decembru 11:37
ĐOKOVIĆU POSTAVILI ŠKAKLJIVO PITANJE Novak dao diplomatski odgovor, pa podelio slike koje obilaze planetu (FOTO/VIDEO) 11:22