Alo/N.S. SVI ZAJEDNO U ZADRUGU 6 Marko Đedović prokomentarisao skandal Frana Pujasa i Elene Kitić 21:22 Vip 2
Alo/N.S. ŠOK REAKCIJA FRANA PUJASA! Nakon što je saznao za prevaru, evo šta poručuje Eleni Kitić 19:54 Vip 0
Pink/Alo/N.S. SKANDALOZNO! Elena Kitić prevarila Frana sa bivšim dečkom najbolje drugarice 19:02 Vip 0
DANAS JE NAJVEĆA FOLK ZVEZDA NA NAŠIM PROSTORIMA Ćerka popularnog pevača podelila fotografiju iz njegove mladosti i iznenadila sve, da li ga prepoznajete? (FOTO) 10:25
Kurir/Alo/Đ.M. ELENA KITIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Pevačica u besnoj mašini divljala po Beogradu 08:28 Vip 0
Alo/A.M. POMIRENJE NA POMOLU?! Fran uhvaćen sa Eleninom najboljom drugaricom, evo kako je protekao susret (FOTO) 20:22 Vip 0
Alo/N.S. ŽENA MAČKA Elena Kitić ne prestaje da šokira svojim izgledom, njene fotografije oduzimaju dah (FOTO) 13:40 Vip 0
Alo/N.D./N.S. SNIMAM DUET SA ELENOM Mile Kitić otkriva šta nas uskoro očekuje: Drago mi je da vidim da je Elena slušana! (VIDEO) 13:50 Vip 0
Blic/Alo/N.S. LJUDI PRIČAJU SVAŠTA Vojaž otrkiva detalje odnosa sa Elenom Kitić, a evo kako ga je Anastasija Ražnatović oduševila 17:51 Vip 0
Pink/Alo/N.S. MORBIDNO I BOLESNO Fran Pujas progovorio o Osmakčiću, a onda otkrio ko je njegov favorit za pobedu 10:21 Vip 1
Svet/Alo/A.M. AKO MI SE VARA, PREVARIĆU Mile Kitić šokirao istinom o vanbračnom sinu, a evo šta je imao da kaže za ćerku i suprugu 17:07 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NISAM NIČIJA SUPARNICA Oglasila se bivša devojka Eleninog dečka, poznata voditeljka javno otkrila u kakvim je odnosa sa pevačicom i reperom 09:26 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. OVO JE NOVI DEČKO ELENE KITIĆ Pevačica je zbog producenta šutnula Frana Pujasa, smuvali se dok je on bio u rijalitiju, isplivalo sve 21:46 Vip 0
Alo/N.S. UZVRAĆA UDARAC Oglasio se i Fran Pujas, otkriva da li je u kombinaciji sa Sandrom Čaprić, pa progovorio o Eleni i Vojažu 19:30 Vip 0
Alo/N.S. PROGOVORIO I ON Ekskluzivno se oglasio i Mihajlo Veruović Vojaž, otkriva da li je on kriv za raskid Elene i Frana (FOTO) 17:04 Vip 1
Alo/Nina Denda ČEKALI SU DA SE SKLONE OD KAMERA... Otkrivamo detalje veze Sandre Čaprić i Frana Pujasa, zadrugari su planirali romansu još u beloj kući 12:09 Vip 4
Pink/Alo/Đ.M. RASKINULI FRAN I ELENA KITIĆ Pujas nakon izlaska iz Zadruge priznao sve o odnosu sa pevačicom, progovorio i o Filipovom tajnom planu sa Dalilom 18:39 Vip 1
Alo/A.M. S*KSI IZDANJE ĆERKE MILETA KITIĆA Elena u crnoj koži i lancima oduzela dah pratiocima, komentari samo pljušte (FOTO) 22:31 Vip 0
informer/Alo/J.J. HTEO SAM DA SE RAZVEDEM OD MARTE Mile Kitić otkrio anegdote iz odnosa sa suprugom, pa priznao zašto ju je oženio 18:05 Vip 0
Svet/Alo/A.M. NE MOGU DA SE KUPUJU TAŠNE OD 5.000 EVRA! Mile Kitić šokirao priznanjem da žena i ćerka troše njegove pare! 19:06 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35