"MALO SAM UGRUVANA, STAVILI SU MI KRAGNU" Oglasila se Jelena Marinković posle izlaska iz Urgentnog centra, najavila tužbu! 18:46 Vip 0
SETIO SE ŽELJKA KADA GA JE JELENA OSTAVILA! Marija Kulić brutalno o Ivanu Marinkoviću: Neka brine o psu! 17:46 Vip 0
"AKO ME NE BUDE SMARALA..." Rasprava Maje i Stanislava pred emisiju, otkriveno u kakvom su odnosu: Laže i bezobrazno priča! 17:00 Vip 0
"MAMA ME JE BLOKIRALA" Miona u ozbiljnom sukobu sa porodicom zbog veze sa reperom: Zaklela sam se da me Ša nikada nije udario... 16:40 Vip 0
"SINA VODIM SA SOBOM" Anita o preseljenju kod Rankovića, a Anđelo ima jasan stav o tome: Ko kaže da moramo da živimo zajedno?! 16:02 Vip 0
"ONI BI NAJVIŠE VOLELI DA NAĐEM FINOG GOSPODINA" Miona priznala sve o svađi sa roditeljima: Razočarali su me, terali su me da... 15:40 Vip 1
ANITA STANOJLOVIĆ POSTAJE VODITELJKA? Pobednica Elite 7 obelodanila sve detalje, sada je sve jasno! 15:20 Vip 1
OTKRIVENO ČIME SE BAVI STANISLAV KROFAK! Nikada ne biste pogodili koliko godina ima, isplivali nepoznati detalji iz njegove biografije 06:30 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE MILENE KAČAVENDE! Stigla u Šimanovce i zasenila sve, o njenom stajlingu bruje svi! 22:45 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA JE ANELI AHMIĆ TAJNO NAPISALA U ELITI! Sve se saznalo, emotivne reči kidaju dušu! 22:00 Vip 0
NENAD ALEKSIĆ JAVNO UDARIO NA BIVŠU ŽENU! Reper bez dlake na jeziku opleo po njoj: Ona je blam devojka, lažov i manipulator! 21:30 Vip 1
IVAN MARINKOVIĆ ZVAO MILJANU! Nakon javne prevare i drame kroz koju prolazi, on odlučio da pozove nju, šok obrt! 20:52 Vip 0
U OVU KUĆU MIONA JOVANOVIĆ NE ŽELI DA SE VRAĆA! Sa bakom ne priča još uvek, posvađala se sa roditeljima i uzela stvari! 20:30 Vip 2
MAJA NAJAVILA TUŽBU ZA ALEKS NIKOLIĆ? Šok obrt, progovorila o Takijevom zapaljenom autu, pa oplela po pobednici Zadruge 6 19:25 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE MIONE JOVANOVIĆ! Javno obelodanila detalje drame sa roditeljima: Uzela sam svoje stvari, razočarani su i povređeni! 18:46 Vip 0
ELITA 7 SE NIJE ZAVRŠILA! Kakv šok samo dva dana nakon superfinala, čelnici Pink televizije najavili nastavak! 18:30 Vip 0
UROŠ JE PROLIO REKU SUZA ZBOG NJE! Stanić u toku superfinala jecao na sav glas, a sada je otkriveno sve! 17:20 Vip 1
"PRETILI SU MI, PODNELA SAM PRIJAVU" Anita Stanojlović otkrila kroz kakvu dramu prolazi, obelodanila sve detalje javno 16:35 Vip 0
ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U MUŠKOM DRUŠTVU! Nakon finala Elite 7 isplivala zajednička fotka, šuška se da je on bio hapšen 16:15 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0