OVO RADI SVIMA, A NIKO NE KAPIRA Konobarica otkrila trik kojim natera ljude da joj ostave veći bakšiš – evo šta TAČNO uradi! (VIDEO) 15:40 Razonoda 0
SKANDALOZNA ISPOVEST KONOBARICE Turisti uleteli u restoran, naručili sve redom, a ono što su uradili posle – izazvalo LAVINU BESNIH komentara! (VIDEO) 10:50 Razonoda 0
SAZNALO SE ČIME SE PRE BAVILA ANA NIKOLIĆ Pomagala joj i drugarica, malo ko bi priznao ove detalje, i to javno! 09:00 Vip 0
KONOBARICA DOBILA SKORO STO HILJADA DINARA BAKŠIŠA Mušterija je imala samo jedan uslov, kad je čula šta traži od nje, zaprepastila se! (VIDEO) 15:05 Razonoda 0
"NEMOJ MI TEPATI MUŽU" Konobarica dobila bakšiš koji neće zaboraviti, i to sve zbog jedne reči (FOTO) 18:00 BIZ 0
DEVEDESETIH JE HARALA MUZIČKOM SCENOM A SADA RADI KAO KONOBARICA Slađa Delibašić poseduje silne nekretnine, ali ipak živi kao podstanar 06:00 Vip 0
KRALJICA BAKŠIŠA PODELILA TRIK, PA IZAZVALA RASPRAVU NA MREŽAMA Ovako izvlači dodatni novac od gostiju, a da toga nisu ni svesni! (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
DEVOJKU JE GOSPOĐA PITALA KOLIKU NAPOJNICU DA JOJ OSTAVI Ono što je usledilo konobarica će pamtiti do kraja života: "Nisam mogla da uradim ništa osim da zaplačem" (FOTO) 00:07 BIZ 0
KONOBARICA IZ SRBIJE IZJAVOM O BAKŠIŠU RAZBESNELA REGION Ljudi u neverici: ''Bože, koliko su postali bezobrazni!'' (VIDEO) 14:00 Razonoda 0
Srpkinja je posle sezonskog rada u Hrvatskoj napisala poruku celoj zemlji, ali jedan detalj je više nego čudan 17:33 BIZ 0
VIŠE NIKADA NEĆETE GLEDATI UGOSTITELJE ISTIM OČIMA Konobarica otkrila opaki trik kojim rasteruje goste 15:11
MALI BAKŠIŠ RAZBESNEO KONOBARICU Oplela po gostima, obrukali su se za sve pare! (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
ŠOKIRALA SE KAD JE VIDELA SA KIM JE SEO Konobarica krišom SNIMALA gosta restorana, pa se ubrzo pokajala zbog svoje odluke (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
KONOBARICA POKUŠALA DA PREVESLA BEOGRAĐANKU: Kad je provalila njenu nameru, morala je da reaguje! 14:38 Vesti 0
DEVOJKA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U KAFIĆU Konobarica joj prosula kafu po telefonu, a onda je usledio poziv menadžera koji je RAZBESNEO 13:40 Razonoda 0
KONOBARICA JE DOBILA BAKŠIŠ OD 850 EVRA Za to je morala da ispuni BIZARAN zahtev gosta, ali... "Dođite nam ponovo... " 10:11 Vesti 0
KONOBARICA SE ŽESTOKO OPARILA Dobila 800 evra bakšiša samo jer je mušteriji uradila OVO 12:20 Razonoda 0
PODELILA BAKŠIŠ SA KOLEGAMA, A ONDA... Konobarica dobila napojnicu od 10.000 dolara, pa dobila OTKAZ 12:40 Razonoda 0
TRAŽE MI RAČUN, A JA URADIM OVO Konobarica otkrila bezobrazan trik kojim tera dosadne goste (VIDEO) 21:08 Razonoda 0
OSTAVIO JE SNAŽAN PEČAT NA MOJU LIČNOST Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (VIDEO) 17:00 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Put je ljubav, zato punim gasom stvaramo novo lice naše zemlje (VIDEO) 20:01 Vesti 0
"MILAN STANKOVIĆ NAM JE OKRENUO LEĐA" Otac Rade Manojlović opleo po nesuđenom zetu! (VIDEO) 20:20 Vip 0
LOŽIONICA, MESTO GDE SE RAĐAJU INOVACIJE! Srpski centar četvrte industrijske revolucije (VIDEO) 06:00 Vesti 0
"GASTOZ ME JE MUVAO 15 GODINA" Ena Čolić o mračnoj prošlosti: “Lukas mi je nudio…” (VIDEO) 20:20 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Na mestu gde je NATO ostavio bombe nikle su fabrike, tu sada i Amerikanci kupuju (VIDEO) 20:00 Vesti 0
PRODAJE SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 100.000E! Zadrugarka pokazala gde je odrasla bez roditelja - baka napravila dramu (VIDEO) 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 20. AVGUST Bik je jako ljubomoran, Rak do kraja dana dobija vesti iz inostranstva, Vodolija je jaka 19:29
LIGA EVROPE JE PREMIJA, KOLIKO SMO OČAJNI, TOLIKE PARE ULOŽENE... "Delije" grme posle šokantnog poraza Zvezde 23:26