NI ANELI, NI MAJA, NI ANITA! Asmin Durdžić priznao koja učesnica mu je zaista u srcu, nije znao da ga kamere snimaju! 20:20 Vip 0
"ASMIN JU JE HVATAO ZA..." Razotkrivene tajne radnje Teodore Delić sa učesnicima: "Gledanje sa Filipom je počelo..." 00:55 Vip 0
ASMIN ZBOG STANIJE PRETRNUO OD STRAHA Od danas nakon njenog ulaska više ništa neće biti isto! 18:40 Vip 0
VODITELJKA PINKA DOBILA JEZIVE PRETNJE Milan Milošević otkrio sve uživo: "Pisala joj je svašta, morbidno!" 16:05 Vip 0
SVE JE VEĆI SPISAK! Stefan Karić u centru skandala, evo koju bivšu učesnicu je pored Anite Stanojlović takođe muvao! 01:00 Vip 0
SOFIJA JANIĆIJEVIĆ UŠLA U RIJALITI I NAPRAVILA HAOS! Aneli je odmah napala, obezbeđenje je prati u stopu, Bela kuća se trese (VIDEO) 00:40 Vip 0
"CELA NJENA PORODICA JE BOŽE SAČUVAJ" Sofija Janićijević ušla u Elitu 9, urnisala Milicu Veličković zbog afere sa Anđelom Rankovićem! 00:20 Vip 0
"MISLILI STE DA ME NEĆETE VIDETI? MOJA IGRA TEK POČINJE!" Vanredno ubacivanje u Elitu, oglasila se Milica Mitrović lično! 22:00 Vip 0
ONA VANREDNO ULAZI U ELITU! Nastaće potpuni haos, a ovom učesniku će pozliti kada je vidi! (FOTO) 00:40 Vip 0
"NISAM NI POMISLILA DA BI ON..." Sofija Janićijević urnisala Minu i Terzu nakon što su ozvaničili vezu 01:40 Vip 0
"DA SAM NA NJEGOVOM MESTU…" Sofija brutalno odgovorila Asminu, u sve umešala i Aneli Ahmić 01:00 Vip 0
"OD 14. GODINE SE BAVILA PROSTITUCIJOM" Sofija zbog Terze ponizila Minu Vrbaški: "Ne može da mi parira" 11:20 Vip 0
SOFIJA I STEFAN ZAJEDNO! Karić raskinuo sa devojkom, a sada šokirao sve, evo šta ih je odalo (FOTO) 17:20 Vip 0
NA ESTETSKE OPERACIJE POTROŠILA 5.000 EVRA! Evo kako je Sofija Janićijević izgledala pre svih operacija (FOTO) 23:40 Vip 0
"UNIŠTILA SI TRUDNICU, GOVORILA SI JOJ DA JE DEBELA" Raskrinkana Sofija Janićijević: "Slala si joj vaše fotke i uništila brak" 07:55 Vip 0
"BILA JE SA JOŠ JEDNIM OŽENJENIM ČOVEKOM, IMAM DOKAZE" Zadrugarka udarila na Sofiju Janićijević: "On je povezan sa Tetovom" 21:20 Vip 0
"KARIĆ JE PRAVI MUŠKARAC, ŽAO MI JE NJEGOVE DEVOJKE" Sofija priznala sve o njenom odnosu sa Stefanom! 20:50 Vip 1
ŠOK! Nakon raskrinkane tajne afere sa Stefanom Karićem, Sofija Janićijević pobegla na neočekivano mesto (FOTO) 16:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0