SOFIJA PROGOVORILA O MISTERIOZNOM ALBANCU! Gledaoci šokirani onim što čuju, učesnica na stubu srama! 23:45 Vip 0
"OSTAVLJENA JE ZBOG PROSTITUKE" Šok tvrdnje o Sofiji Janićijević, bivša zadrugarka stala na Miličinu stranu 10:30 Vip 0
JAVNOST FRAPIRANA ZBOG OVE INFORMACIJE! Evo koliko Sofija Janićijević zapravo ima godina, mnogi su mislili da je mlađa! 06:00 Vip 0
"NISAM ONO ŠTO MISLIŠ, NEMAM NIŠTA..." Terza ogolio dušu i šokirao izjavom, Sofija zanemela, ostavlja ga? 19:40 Vip 0
"PROVOCIRA ME NA ALBANSKOM" Terza doživeo nervni slom, nastavlja da urniše Sofiju, izgovorio brutalne stvari! 11:25 Vip 0
OPŠTI HAOS U ELITI, SVI KOLEKTIVNO ZARATILI Obezbeđenje ih odmah opkoliko, srasti se ne smiruju! 10:10 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA TERZE I SOFIJE Izgovorene nikad strašnije uvrede, umešao i njenog dečka Albanca! 08:37 Vip 0
"SOFIJIN POTRČKO, ZBOG OVOGA JE OSTAVIO TRUDNU MILICU?!" Strašne uvrede na Terzin račun zbog ovog postupka! 23:40 Vip 0
SOFIJU I TERZU URNISALI GLEDAOCI Nakon ovog saznanja više ništa neće biti isto, u Beloj kući nastao muk! 07:22 Vip 0
TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ UDARILA NA SOFIJINU PORODICU! Rat ne jenjava, šok objava: "Pošaljite joj vlažne maramice" 13:50 Vip 0
U PETAK ĆE SE DESITI NJIHOV SUSRET Terza se povlači, najavljen haos sa Milicom, za Sofiju izgovorene strašne reči 00:40 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK ŽESTOKO AKCIJE U ELITI! Sofija i Terza u nikad viđenom izdanju, trese se soba od uzdaha! 11:40 Vip 0
''JOŠ TE MALI VOLI BESKRAJNO'' Terza u lajvu kroz pesmu priznao da voli Milicu Veličković, otkrio da ju je trudnu sanjao (VIDEO) 19:10 Vip 0
"PETAK, MILICA ULAZI U ELITU" Terzi i Sofiji se sprema haos, otkriven detaljan plan, nisu ni svesni šta im produkcija sprema! 10:41 Vip 0
SOFIJA I TERZA NA STUBU SRAMA! Haos u Eliti 8, učesnici ih totalno raskrinkali: "Ograđuju se, sada je kasno..." 01:50 Vip 0
"DA LI SE PLAŠIŠ DA ĆE MILICA UĆI U ELITU 8?" Nastao muk za crnim stolom, učesnici žestoko osudili Sofiju Janićijević 01:35 Vip 0
"KLASIČNO OGRAĐIVANJE, JA SAM KONJ" Skandalozan potez Borislava Terzića, raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice! 23:31 Vip 0
TRUDNA MILICA POVUKLA ŠOK POTEZ! U emisiji uživo obratila se majci Sofije Janićijević, ovo stvarno niko nije očekivao! 20:55 Vip 0
"TRUDNA ŽENA TI GLEDA OVO, BRUKA I SRAMOTA..." Vrela akcija Terze i Sofije, kočnice im totalno popustile, javnost frapirana! 07:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31