MAJKA SOFIJE JANIĆIJEVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Učesnicu stiglo kajanje zbog trudne Milice Veličković, a onda se desila vrela akcija, javnost zgrožena! 20:37 Vip 0
''PRIŽELJKUJU SKANDAL VEKA'' Prvo oglašavanje izbačenog iz Elite 8: ''Anđela je lukava, Gastoz se na silu trudi da je smuva'' 11:25 Vip 0
SOFIJA JAVNO HVALI TERZIN ''PONOS'' Zadrugarka se čudi što svi osuđuju njihovu vrelu akciju, iako ne zna da joj je majka završila u Hitnoj 22:20 Vip 0
''NAJJADNIJE I NAJTUŽNIJE ISKRENO'' Zorica Marković oplela po Terzi i Sofiji zbog trudne Milice, a pomirenje Zvezdana i Ane Ćurčič nije aminovala 19:59 >> 21:15 Vip 0
PUŠTEN SNIMAK ŽESTOKE AKCIJE SOFIJE I TERZE Učesnicima popadale vilice, javnost besna zbog njenog komentara! 08:00 Vip 0
JANIĆIJEVIĆI UZVRAĆAJU UDARAC! Sofijina majka završila u Hitnoj , otac ne gleda Elitu, a sestra Maja tvrdi: 'Terza je jedan smrad'' 01:54 Vip 0
''DEVOJKA ILI NEROĐENO DETE?'' Stiglo pitanje za Terzu zbog kog je Sofiji bilo neprijatno, ukućani zanemeli kad su čuli njegov odgovor 21:00 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK ŽESTOKE AKCIJE TERZE I SOFIJE U ELITI! Javnost frapirana, komentari su brutalni, svi se pitaju kako je Milici! (+18) 19:35 Vip 0
ŽESTOKA AKCIJA TERZE I SOFIJE Zatresli jorgan pred punom sobom, svi u šoku zbog vrelih scena! 08:00 Vip 0
ZADRUGARKA U ZANOSU SA DEVOJKOM! Isplivale stare intimne fotografije, nikada ne biste pogodili o kome je reč! 16:30 Vip 0
ŽESTOKO UZVRATILA! Milica Veličković se obratila Terzi, ovaj njegov potez je izveo iz takta: ''Nikada nas neće videti'' 21:49 Vip 0
TO ČIME SE ONA BAVI... Pojavile se skandalozne tvrdnje o Sofiji Janićijević, ovo krije od cimera! 19:25 Vip 0
"MOJA ĆERKA NIJE LJUBAVNICA" Momentalno oglašavanje majke Sofije Janićijević nakon šok izjave njene ćerke! 20:53 Vip 0
"JANJUŠE, ODRONU" Sramne reči bivšeg učesnika o preljubi u Eliti, sve vreme se smeje i izgovara ovo! 20:00 Vip 1
TERZINA MAJKA VAN SEBE, GRCA U SUZAMA Prvo oglašavanje nakon njegovog skandala i javne prevare, šokirala izjavom! 19:15 Vip 0
"LJUDI OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA JOJ SE DESILO!" Isplivala fotografija učesnice Elite pre svih operacija, javnost frapirana! 18:15 Vip 0
SOFIJA OTKRILA DA BI ABORTIRALA TERZINO DETE Izgovorila stravične reči o trudnoj Milici, gledaoci zaprepašćeni! 11:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31