TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne verenice: Da mogu da vratim vreme, nikada ovo ne bih uradio! 09:40 Vip 0
''VARAJU NAROD DA JE SVE IDEALNO'' Evo o kom paru iz ''Elite'' Marija Kulić nije štedela žestoke komentare: ''Nema ker za šta da ga ujede'' 18:30 Vip 0
TERZA I SOFIJA IMALI INTIMNE ODNOSE U ELITI! Isplivala skandalozna fotografija, kadrovi će dovesti trudnu Milicu do nervnog sloma 15:00 Vip 0
OSTAVLJAM MILICU, NEKA ČUVA I PAZI BEBU Šok u Eliti, Terza ozvaničio vezu sa Sofijom, učesnici ga žestoko potkačili! 08:15 Vip 0
LJUBOMORNE SCENE U ELITI Terza ne može da se obuzda, napao cimera zbog Sofije, haos na imanju! 16:40 Vip 0
TRUDNA MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG JAVNE PREVARE! Terza otišao korak dalje, poljubio Sofiju pred svima! 20:46 Vip 0
TERZA I SOFIJA ZAVRŠILI U KREVETU! Javno prevario trudnu verenicu, gledaoci zgroženi nakon intimnih scena! 08:50 Vip 0
MILICA I TERZA PREVARILI NACIJU? Dogovorili priču sa Sofijom, pojavile se skandalozne tvrdnje, evo odakle se poznaju! 07:40 Vip 0
TERZA I SOFIJA SAČEKALI DA SVI ZASPU, PA URADILI OVO! Kamera zabeležila trenutak, potpuno se opustili, svi čekaju reakciju trudne Milice! 10:40 Vip 0
PRIZNAĆU SVE, ČEKAM SAMO MILICA DA SE PORODI Terza nakon poljubaca sa ljubavnicom zgrozio javnost novom izjavom, a tek šta je ona rekla! 09:40 Vip 0
OVO SU SVI ČEKALI! Prvo oglašavanje Sofijine sestre nakon poljubaca sa Terzom: Neću nikoga da osuđujem... 19:53 Vip 0
TERZA I SOFIJA SATERANI U ĆOŠAK Javno priznali sve, nastao haos u Beloj kući: Čovek čeka dete! 11:35 Vip 0
TRUDNA MILICA NAJAVILA OKRŠAJ SA TERZOM! Za Alo! otkrila sve o ulasku u Elitu, donela konačnu odluku! 13:48 Vip 0
TRUDNA MILICA ZA ALO! O TERZINOM MUVANJU SA SOFIJOM! Šok izjava, obrnula ploču nakon javnog raskida, evo koga je okrivila! 14:08 Vip 0
TERZA I SOFIJA U NIKAD PRISNIJEM ODNOSU Ne odvaja se od nje, komentarom razbesneo sve: Ovo je sramno! 18:20 Vip 0
SOFIJA PRIZNALA SVE O POLJUPCU SA TERZOM Šok u Eliti, ostavio trudnu verenicu, pa odmah krenuo u akciju 16:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0