Alo.rs/I.G. MILJANA SE SETILA MIŠELA Zadrugarka se prisetila bivše ljubavi i zajedničkih trenutaka i zajecala 18:27 Vip 0
Pink/Alo/I.G. DUŠEBRIŽNICE NE BRINI O NAŠOJ VEZI Jovana nikad brutalnije udarila na Ivu: Stefan zna prave vrednosti, a ti podržavaš razvrat i blud! 18:11 Vip 1
Alo/Nina Denda Alo! OTKRIVA Svi detalji skandalozne se*s-afere zadrugara: Dino šutnuo Olgu zbog njene najbolje drugarice! 07:35 Vip 0
Alo.rs/I.G. MARTINA RASKRINKALA MIHIĆA Otkrila da je hteo sa njom da pravi Miju ljubomornom, a on pobesneo i počeo da urla 17:30 Vip 0
Alo/D.S. ONA MI JE SPASILA ŽIVOT Nenad Aleksić Ša priznao da se ne razdvaja od sestre, a evo šta su juče radili! (PAPARACO) 12:11 Vip 0
Alo/D.S. NI MAJKA JE NE BI PREPOZNALA! Aleksandra Nikolić šokirala transformacijom, bivša zadrugarka promenila lični opis 14:48 Vip 1
Alo.rs/I.G. TAKI POKUŠAVA DA SPASI ĆERKU Marinković hoće da vodi Maju iz Srbije, daleko od rijalitija 17:04 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE ULETELO MOMENTALNO! Žestok sukob Marka i Mateje, zadrugar brutalno ponizio Tarinog bivšeg i izgovorio ono što svi misle! 07:31 Vip 0
Pink/Alo/D.S. NAKON JAVNOG RASKIDA, OGLASILA SE MAJA: Nije me ispoštovao, neka mu je na čast! 20:50 Vip 0
Alo/D.S. CAR ZALJUBLJEN DO UŠIJU Zadrugar ne prestaje da ljubi Sandru, ali ga grize savest zbog Maje: Ne mogu reći da me briga za nju! 19:54 Vip 0
Alo/Đ.M. NOVI SKANDAL ZADRUGARKE! Deniz Dejm pred Zadrugu provela noć sa starijim muškarcem, a ova činjenica o njemu će vas šokirati! 08:17 Vip 0
Alo/Đ.M. OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID! Neviđeni haos u Zadruzi, Dejan ne može više da se kontroliše, zadrugar zapenio kada je dobio udarac od Belog! 14:59 Vip 0
Alo/Đ.M. DISKVALIFIKACIJA?! Brutalno nasrtanje Dejana Dragojevića na ovog zadrugara, obezbeđenje momentalno uletelo, pale i pretnje! 13:08 Vip 0
Alo.rs/I.G. BORA PROGOVORIO O ODNOSU SA MILICOM Santana otkrio sve detalje njihovog turbulentnog odnosa i poručio samo jedno! 11:20 Vip 0
Alo/Đ.M. NIJE USPEO DA TE UPRLJA! Potresna ispovest o silovanju Viktorije Mitrović potresla je javnost, a sada zadrugarka milionima poručuje samo jedno! 10:25 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ŽELIM DA MI DETE BUDE ŽELJKO KULIĆ! Maja otkrila Janjušev skandalozan potez nakon što mu je saopštila da je trudna, spomenula i Anu Korać! 22:29 Vip 0
Alo/Đ.M. MINUT ĆUTANJA U RIJALITIJU! Svi zadrugari plaču, scene u Beloj kući da se naježite! 18:03 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
STIŽE NAM SNEG, PADAĆE TRI DANA Ledeni talas na vratima Srbije, SAMO ŠTO NIJE, OVDE ĆE BITI POLA METRA SNEGA 14:24 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
OPUSTOŠILI HUMSKU Otkriveno koliko je Partizan potrošio na igrače za sedam godina i koliko crno-beli još duguju 14:23