Alo/M.K. LUNA OBJAVILA KONKURS ZA NOVE PRIJATELJE! Stari je izbegavaju otkad se porodila, a ovo su uslovi da se družite sa Đoganijevom! (FOTO) 16:44 Vip 0
Republika/Alo/M.K. ZAR STVARNO MISLITE DA SE NE TUKU PRIVATNO?! Komšije bez zadrške o Nadeždi i Tomi, isplivalo sve na videlo! 16:30 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NJEGOV KOMENTAR ĆE IH ZABOLETI! Oglasio se i Janjuš nakon brutalne tuče Maje i Filipa Cara 15:38 Vip 0
Alo/M.K. PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE! Filip uradio za Maju ono što Janjuš nikad nije! (FOTO) 22:48 Vip 0
Alo/M.K. SVEST LJUDI JE OTIŠLA U TRI LEPE! Tomović postao ljubavni terapeut, deli savete besplatno! 22:15 Vip 0
Alo/M.K. NISU NAS NEŠTO PUNO PLAĆALI! Nenad Aleksić Ša otkrio detalje ko je malo ko znao! 20:56 Vip 1
Kurir/Alo/M.K. MAJI ĆU SLOMITI NOGE JER SE PETLJA SA MATEJOM! Tara Simov ne može da prežali bivšu ljubav, oštro poručila Maji jedno! 20:33 Vip 1
Alo/M.K. JOŠ JEDNO POZNATO LICE U ZADRUZI?! Ljubavni trougao će zatresti Belu kuću, spremna je da napravi haos! 18:51 Vip 1
Alo/M.K. MARIJA KULIĆ ĆE IZGORETI OD BESA! Njenoj ćerki Ani stigla nepristojna ponuda, a tek da čujete njen odgovor! (FOTO) 18:33 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI, PREKIPELO JOJ SVE! Nataša Radan konačno progovorila o vezi sa Bubom Korelijem 17:55 Vip 0
Alo/M.K. SVE PUCA! Mensur Ajdarpašić pokazao mišiće pred ulazak u "Zadrugu 5", komentari samo pljušte! (FOTO) 17:37 Vip 1
Alo/M.K. ON JE NJENA RAK RANA! Tara Simov je sinoć plakala u emisiji "Narod pita" zbog njega, ne može da ga preboli! 16:58 Vip 0
Alo/M.K. ZBOG LJUBAVI ODUSTAJE OD RIJALITIJA! Mina Vrbaški konačno odlučila da se skrasi (FOTO) 16:12 Vip 1
Alo/M.K. BILO MI JE ZABRANJENO DA KOMUNICIRAM SA NJIM! Tara progovorila o torturi kroz koju je prošla tokom veze sa reperom 22:59 Vip 0
Alo/M.K. POČINJE DA SE ZAHUKTAVA! Tara i Marko Đedović konačno odlučili da stanu na crtu! 22:39 Vip 0
Alo/M.K. RASKRINKAO IH! Brendon usnimio razgovor Maje i Cara, ono što je priznala šokiralo je sve! 21:40 Vip 0
Alo/M.K. POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO TREBA! Ljubu u ovoj pozi nikad niste videli, komentari samo pljušte! (FOTO) 21:18 Vip 0
Alo/M.K. PROCURIO SNIMAK IZ PRIVATNE ARHIVE! Maja Marinković u krevetu sa Tarinim bivšim dečkom (FOTO) 20:15 Vip 0
Alo/M.K. U POSLEDNJEM TRENUTKU SE DEŠAVA OBRT!? Tara Simov neočekivano stiže na Pink, večeras će goreti studio 19:47 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27