Alo/M.K. ZAR JE TO NAJLAKŠI NAČIN DA SE DOĐE DO BRZE LOVE? Bivši dečko Miljane Kulić je javno razotkrio (FOTO) 18:08 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. VELIKI INTERVJU OŽENJENOG ĐURIČIĆA! U rijaliti ulazim kao porodičan čovek, pružiću detetu sve! 17:52 Vip 1
Alo/M.K U TOKU JE OPŠTINSKO VENČANJE Miki Djuricic nosi belu košulju i pantalone, a mlada je odustala od venčanice (VIDEO) 17:09 Vip 1
Alo/M.K. ISPLIVALA PRVA FOROGRAFIJA SA SVADBE MIKIJA ĐURIČIĆA! Usledila je proslava povodom venčanja, a jedan detalj je svima zapao za oko (FOTO) 16:46 Vip 0
Alo/N.D ZADRUGARIMA NEĆE BITI SVEJEDNO! Ovog puta daće sve od sebe da pobedi, a mnogi su imali prilike već da ga upoznaju (FOTO) 16:22 Vip 0
Alo/M.K. INTERVENTNA POLICIJA REAGOVALA ZBOG FILIPA CARA! Opkolili zgradu zbog bivšeg zadrugara! (FOTO) 16:20 Vip 0
Alo/M.K. ALEN I MAJA NA MEDENOM MESECU! Zadrugari odlučili da prve dane braka provedu na luksuznoj destinaciji (FOTO) 16:02 Vip 0
Alo/D.S. NAPUSTILA SRBIJU Aleksandra Nikolić odlučila da ostavi sve iza sebe, evo gde je pronašla mir 07:20 Vip 0
Alo/D.S. FRAN I ELENA NE KRIJU KOLIKO UŽIVAJU Novom objavom na Instagramu podgrejali su navode da su u vezi! (FOTO) 21:03 Vip 0
Alo/D.S. NA ROĐENDAN STIGAO S TRUBAČIMA, I NE SAMO TO Kristijan Golubović spremio neviđeno iznenađenje za Kristinu! (VIDEO) 19:25 Vip 2
Alo/Đ.M. HAOS U ŠIMANOVCIMA! Janjuš molio za pomoć, Kristijan napravio rusvaj u studiju za vreme reklama! (FOTO) 13:53 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠTA PRAVIŠ TO OD SEBE?! Fran objavio fotografiju i zgrozio javnost svojim postupkom, zadrugar otišao korak dalje! (FOTO) 09:10 Vip 0
Alo/Đ.M. PRELJUBNICI NA STUBU SRAMA! U emisiju uživo se uključila ona i izgovorila rečenicu koja ih je dokrajčila, nisu znali odgovor na pitanje! 08:44 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM ZBOG KOGA JE OSTAVIO ŽENU! Kristijan sasuo Janjušu sve u lice, opleo po Maji i stavio bivšeg cimera na stub srama! 07:41 Vip 1
Alo/D.S. BRAK ME JE UGUŠIO, SA TAROM SAM BIO SAVRŠEN Nenad Aleksić Ša progovorio o vezi sa Tarom, Kristijan Golubović ga potkačio! 23:47 Vip 1
Alo/D.S. NE MOGU DETE DA VIĐAM, NEMA GOREG PENALA Kristijan Golubović otvorio dušu i priznao u kakvim je odnosima sa bivšom ženom! 23:19 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NE MOGU VIŠE DA SE SKRIVAJU! Marko Đedović progovorio o odnosu Elene Kitić i Frana Pujasa, obelodanio sve detalje! 22:17 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POZAJMIO TESTERU OD KOMŠIJE, PA MAJCI ODSEKAO GLAVU I BACIO JE U DVORIŠTE Evo šta je prethodilo ubistvu žene u Novom Sadu 06:00 Hronika 0
"REKLI SU MI DA JE MRTVA" Bajden progovorio o svojoj prvoj ženi koja je stradala u saobraćajnoj nesreći 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Ribama uzbudljivi trenuci, Vagu očekuje bolja zarada, Strelcu opasno pada imunitet 05:00 Razonoda 0