Alo/M.K. PRAVA DRAMA NA PINKU! Ivana Šopić pokazala zmiju koja se našla u emisiji! (FOTO) 19:18 Vip 0
Alo/M.K. JANJUŠ NE ODUSTAJE OD POMIRENJA! Ne krije da sa svojom bivšom suprugom provodi dosta vremena, a sada je odlučio da je odvede na ovo mesto (FOTO) 19:02 Vip 0
Alo/M.K. ŽENAMA NEĆE BITI SVEJEDNO! Poznati zavodnik koji je bio u vezi sa pevačicom, ulazi u Zadrugu 5? 18:33 Vip 0
Alo/M.K. STARLETI SLEDUJE ZATVOR? Pravi se peticija da se ponovi suđenje Anđeli Veštici, priča je konačno dobila svoj epilog! 18:13 Vip 0
Alo/M.K. KAKVA PROMENA! Nekad smo je pratili u Zadruzi, a danas ona izgleda totalno drugačije, mnogi je ne bi prepoznali (FOTO) 17:29 Vip 1
Alo/M.K. SVE SE RAZOTKRILO! Isplivala prepiska budućeg učesnika Zadruge 5 i Nataše Moskve (FOTO) 16:39 Vip 0
Alo/M.K. DIVLJANJU NEMA KRAJA! Tara Simov ne planira da prestane da ugrožava bezbednost u saobraćaju, sada je i kuče stavila za volan (FOTO) 15:11 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠUTIRALO ME JE ŠEST DEVOJAKA NOGOM U GLAVU! Tara Simov objavila jezive povrede nakon sukoba sa Anđelom Vešticom, zadrugarka traži pravdu! (FOTO) 12:23 Vip 5
Espreso/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U HITNOJ! Oglasio se Taki i otkrio u kakvom je stanju, pozlilo mu je u kolima! 12:02 Vip 1
Alo/N.D. STANIJA JE IZ*EBANA I ODRAĐENA! Pobegao je iz prošle sezone nakon samo nekoliko sati, bio sa starletom, a pevač je sada spreman za Zadrugu 5! 11:53 Vip 0
Alo/Đ.M. VIDEO SAM IH ZAGRLJENE! Bora Santana potvrdio da je video Sandru Rešić u prisnom odnosu sa ovim nekadašnjim učesnikom rijalitija! 11:35 Vip 0
Alo/Đ.M. BORO SVE SI SLAGAO! Uživo se uključila majka ovog bivšeg zadrugara i sasula Santani sve u lice, on od blama nije znao šta da radi! 09:00 Vip 0
Alo/Đ.M. SPOMENUO JOJ POKOJNOG OCA! Užasne reči Bore Santane uživo u emisiji, Sandra nije mogla da zaustavi suze nakon ovoga što joj je rekao! 08:45 Vip 2
Alo/Đ.M. MONSTRUME, PRIČA SE DA SI SPAVAO SA SESTRAMA KEMEZ! Žestok sukob Sandre i Bore uživo u emisiji, Santana je užasno ponizio gnusnim rečima 08:00 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. DEVOJKA ME JE UNAKAZILA! Oglasila se Maja Marinković nakon što je nazvana smećarkom, zadrugarka iznela celu istinu o krađi šminke! 07:45 Vip 2
Blic/Alo/Đ.M. NAKON ŠTO MU JE TARA SLUPALA PRETHODNI! Reper iskeširao ogromnu svotu novca za nov automobil, a jedan detalj ipak sakrio od javnosti! 07:33 Vip 1
Alo/D.S. ŠTA TO RADIŠ MAMA? Miljana Kulić snimila Mariju kako pleše, društvene mreže gore! (VIDEO) 18:36 Vip 2
Alo/N.D. PRAVIO JE HAOS U ZADRUZI 4! Bivši učesnik se pojavio ispred Pinka, a ono što je rekao o svojim skandalima zaintrigiraće mnoge 13:43 Vip 0
Alo/M.K. PONOVO ŠOKIRA! Janjušu se ukazao jedan znak kraj puta, pa ga je odmah podelio, svima je zapao za oko jedan detalj (FOTO) 12:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27