Alo.rs/N. Kiš PRVA UČESNICA ZADRUGE STIGLA NA PINK Bomba iz Slovenije voli žene, influenserka oduševila! 11:12 Vip 0
Alo.rs/D. I. ŠA NIKADA NIJE VOLEO IVANU Tara otkrila zbog čega je reper oženio svoju suprugu! 08:36 Vip 0
Alo/Đ.M. TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Rešićeva urlala na Ša, morala hitno da se umeša i voditeljka, reper priznao šta oseća prema Tari nakon svega! 00:37 Vip 0
Alo/Đ.M. OSTAVILA TE JE KAO IDIOTA! Sandra sasula Nenadu ono što misli cela Srbija, reper zanemeo nakon ovih izgovorenih reči! 00:25 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. JESTE, ISTINA JE! Oglasila se Tara Simov nakon Nenadovih skandaloznih optužbi, priznala apsolutno sve i poslala reperu brutalnu poruku! 23:50 Vip 1
Alo/Đ.M. NEVIĐENI SKANDAL NA POČETKU EMISIJE! Sandra ispolivala Nenada, reči koje joj je uputio ostavile sve u šoku, Rešićeva napravila lom u studiju! 23:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. POTPUNO OGOLIO DUŠU! Ša izneo Tarine najveće tajne koje je krila od javnosti, Simova se videla sa ovim bivšim dečkom, reper spomenuo i batine! 22:56 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. SADA JE SVE JASNO! Konačno isplivali pravi razlozi raskida Tare i Ša, Simova je reperu zabranila jednu stvar koju nikako nije smela?! 18:15 Vip 1
Alo/Đ.M. HITNO JOJ UKAZANA POMOĆ! Sanja Stanković doživela nezgodu, žestoko se razbila i ogulila! (VIDEO) 17:05 Vip 1
Pink/Alo/D.S. SLUČAJ ĆU PRIJAVITI POLICIJI Bivši zadrugar se oglasio nakon ucena po*nografskim sadržajem, neće sedeti skrštenih ruku 13:31 Vip 0
Svet/Alo/D.S. RIALDI I KENANU UKRADEN AUTO?! Rijaliti par ostao bez vozila u sred Beograda! 09:03 Vip 0
Svet/Alo/D.S. MILJANA ĆE SAHRANITI RODITELJE Marija prolazi kroz pakao: Umesto za lečenje, pare ćeš nam dati za grobnice! (FOTO) 08:49 Vip 0
Alo/D.S. NE BIRAJU VREME I MESTO Maja i Car se posvađali u emisiji uživo, ona mu uputila pretnje, a on nastavio s prozivkama na njen račun 07:41 Vip 0
Alo/D.S. SA NJOM NEMA IGRE! Nakon što je čula da je Car lajkovao fotke Ane Korać, Maja je poludela i naterala ga da uradi ovo! (FOTO) 07:33 Vip 0
Alo/ N. D. ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA: FRAN JURIO ELENU MESEC DANA! Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić uplovila u vezu sa rijaliti učesnikom 07:05 Vip 0
Alo/D.S. STANIJA ZASUKALA RUKAVE Starleta otišla na selo da radi na njivi, ovo od nje niko nije očekivao (FOTO) 22:28 Vip 0
Alo/D.S. ODVEO JE PRED OLTAR I PRE NEGO ŠTO SMO MISLILI Kristijan Golubović i Kristina Spalević u zanosu, a evo kako je sve izgledalo! (FOTO) 19:34 Vip 4
Alo/D.S. DA LI JE MOGUĆE, LJUBAVNI ČETVOROUGAO?! Nova-stara devojka Nenada Aleksića Ša i Mateja Matijević su povezani, a evo i kako! 17:15 Vip 0
Pink/Alo/D.S. TARA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU I POTKAČILA ŠA: Nenad pravi dramu da bi ga žalili! 16:42 Vip 0
Pink/Alo/D.S. IZNENADILA JE SVE! Maja Marković se juče udala za Alena Hadrovića, a evo da li je uzela njegovo prezime! (FOTO) 16:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27