Pink/Alo/D.S. SVE JE MOGUĆE DO NEKE GRANICE! Mensur Ajdarpašić se oglasio povodom ulaska u "Zadrugu 5" i otkrio šta publika može da očekuje od njega 15:35 Vip 0
Alo/M.K. NIJE MU SVEJEDNO! Ša se oglasio javno nakon spekulacija da je Tara u vezi sa zgodnim fudbalerom (FOTO) 14:28 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NAKON MENSURA I MIKIJA! Ona je treća učesnica Zadruge 5, a svojim postupcima i skandaloznim ponašanjem nikoga ne ostavlja ravnodušnim! 14:14 Vip 2
Alo/Đ.M. IMA NOVOG DEČKA?! Tara Simov objavila fotografiju poznatog fudbalera dok obnažen sedi pored nje, Ša pao u zaborav?! (FOTO) 14:08 Vip 2
Pink/Alo/M.K. BILO JE PUNO LJUBAVI I NEŽNOSTI! Alen otkrio svima detalje prve bračne noći 13:02 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODAVAO JE DROGU ISPRED CRKVE! Mišelov brat izrekao brutalne optužbe na račun Kristijana Golubovića, spomenuo i buran odnos sa Stanijom (FOTO) 12:53 Vip 1
Republika/Alo/M.K. IDE HITNO POD NOŽ KAKO BI SPASILA ZDRAVLJE! Aleksandru Nikolić čeka operacija, posledice će biti bolne 11:00 Vip 0
Alo/M.K. TUŽIĆE JE ZA KRAĐU! Maja Marinković ne kopira više Anu Korać, inspiraciju pronašla u ovoj zadrugarki (FOTO) 10:24 Vip 0
Pink/Đ.M. IPAK JE SVE ISPLIVALO! Fran uhvaćen u strastvenom zagrljaju sa Elenom Kitić i to na ovoj luksuznoj destinaciji! 10:03 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. TUKLA ME JE I DAVILA, BIO SAM SKROZ KRVAV!? Ša izneo nove skandalozne detalje tuče sa Tarom Simov, rat između bivših ljubavnika ne jenjava! 09:37 Vip 0
Alo/M.K. NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI! Kruže priče da su Maja i Car zvanično u vezi, a nakon Marinkovićeve, sada se oglasio i on (FOTO) 09:12 Vip 0
Alo/Đ.M. SVI DETALJI SVADBE MAJE I ALENA! Mnoštvo zadrugara, vatrena Luna u izazovnoj haljini i mlada koja je uzela mikrofon i napravila haos na venčanju (FOTO/VIDEO) 09:02 Vip 0
Alo/M.K. IVER NE PADA DALEKO OD KLADE! Anči Kulić novom objavom pokazala da je još opasnija od Miljane Kulić (FOTO) 08:36 Vip 0
Alo/Đ.M. KAD JA UĐEM U KUĆU, OTAC IDE NA TERASU Uživo u emisiju se uključio Kristinin tata i otkrio u kakvim je odnosima sa Kristijanom od koga je mlađi nekoliko godina 08:01 Vip 0
Alo/M.K. NAPOKON SE SAZNALO! Ova lepotica je razlog zbog koje je Matora šutnula Sanju! (FOTO) 07:37 Vip 1
Alo/Đ.M. MOLIO ME JE DA GA NE BIJEM! Kristijan progovorio o svom odnosu i tuči sa Tomovićem, a onda izgovorio nešto što je ostavilo sve u čudu! 07:20 Vip 0
Alo/Đ.M. OGLASIO SE I ON! Kristijan otkrio da li mu je Čorba tražio novac, a spomenuo i ono što je Kristina javno obelodanila o Golubovićevom prijatelju 00:05 Vip 1
Alo/Đ.M. VUK MOB JE SKROZ PUKAO! Kristijan Golubović opleo po pevaču, bivši cimeri nisu birali reči nakon njegovog vređanja i nasrtanja na Dušicu Jakovljević! 23:49 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27